Pspre iso feltöltés?

Figyelt kérdés
Van egy chippelt pspm, régen mindig tettem rá játékokat, semmilyen programot nem használtam. Egy éve nem nyúltam hozzá, és teljesen elfelejtettem, hogyan is kell. Assassin's creed bloodlines volt rajta már, most akartam feltenni megint és nem megy. Lejön a rar, az úgy nem jó. Kicsomagolva se... Tudom, hogy én csinálom risszul, de világosítson fel valaki plz!

2014. aug. 17. 13:02
 1/6 anonim ***** válasza:

1. nincs chippelve mivel nincs hozzá chip max flashelve XD

2. Lazán bele rakod a ISO mappába és megy

Bár nem ártana frissítened 6.60 cfw-re mivel a legutoljára kiadott játékoknak magasabb cfw kell

2014. aug. 17. 13:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Jó akk nem chip naXD de épp ezt modom, hogy ugyanez a game ment rajta egy éve is. És mist hiába húzom be ISOba, semmi
2014. aug. 17. 13:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Más játék megy? Milyen cfw van rajta?
2014. aug. 19. 00:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Megy, de már ezt is megoldottam :D négyszer szedtem le, valszeg szar helyről, mert az ötödik simán elindult XD
2014. aug. 19. 13:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezért voltam kíváncsi, hogy más játék elindul-e XD
2014. aug. 19. 16:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Én is gyanítottam, hogy a játékkal lesz a baj, mert hát más is van rajta, ami fut. De kellett bénázni egy sort, mire megtaláltam azt az egyet, ami el is indul XD
2014. aug. 20. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!