Dia224 kérdése:
STAR STABLE - Valamit nem tudsz a játékkal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Kérdezzetek nyugodtan és én válaszolok nektek nagyon szívesen.2014. aug. 8. 16:18
1/3 anonim válasza:
Nekem olyan problémám van a star stable onile-al,hogy akármit csinálok, angol a játék. Arra én is rájöttem,hogy a főoldalon le kell görgetni a lap aljára ès ott magyarra állítani,de ezzel csak a web lesz magyar ,a játék nem:( próbáltam másik szerverre váltani,de 5napja mindig azt írja,hogy nincs elérhető szerver. Kezd elmenni a kedvem így,hogy másnak elsőre sikerül csak nekem nem :( ja és nem vagyok star rider. Van valakinek ötlete?
2/3 A kérdező kommentje:
Hát, az egyik admin ismerősöm mondta hogy hamarosan magyar lesz a játék, úgyhogy nyugi. :) Valószínű hogy egy kövi frissítésbe már magyar szerveren játszhatunk.
2014. nov. 8. 17:05
3/3 anonim válasza:
Nekem az a problémám hogy mikor megnyomom az asztalon a star stable ikont és bejön az az ablak, bejelentkezek de hiába nyomom meg a play vagy játék kezdése gombot az ablak eltűnik és nem történik semmi. Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!