A reflex r150mega- nak milyen a basszusa?
Pont ez a lényege, hogy hangos legyen, mivel PA hangfal, lehet a hangváltó is úgy van belőve, hogy vágja az alsó frekvenciákat.
Minél érzékenyebb egy hangszóró annál kevésbé jó mélyben.
Ajánlom, hogy vegyél hozzá egy jó subládát, az megoldja a problémát. :)
Átméro: 12"
· Teljesítmény (RMS): 150 W
· Teljesítmény (Program): 300 W
· Érzékenység: 97,3 dB / 1W / 1m
· Frekvencia tartomány: 60-5000 Hz
· Lengocséve átméroje: 2"
· Fs=42,06 Hz,
· Vas= 113,17 liter,
· SPL= 97,3 dB/1W/1m
· Qts= 0,32,
· Qms= 8,8,
· Qes=0,33
· Pe= 150 W,
Aham, tehát a kenwoood ka 1030-ról szólna a két reflex r150 és a végerősítőről majd a mélyláda ?
Meg lehetne oldani szerintem, de első körbe kéne egy usb-s 5.1-es hangkártya. Mivel az erősítődőn nincs vonalkimenet nehézkes lenne továbbfűzni, így a forráson kell variálni. Keverő is megoldás lehet, csak nem olcsó.
A másik megoldás a jack elosztó, vagy y kábel használata, olcsóbb de osztódik a jel, azért egy próbát megér.
A mély szekcióhoz: el kell dönteni mit szeretnél venni, végfokot + passzív mélyládát, vagy aktív mélyládát, mert az utóbbit bemenetétől függően leginkább XLR vagy Speakon csatlakozóval szerelik, amihez szintén átalakítóra van szükség.
Arra gondoltam, hogy a kenwoodnál a TAPE REC -et esetleg meg lehetne lesni hogy mükszik -e, ha arra rákötsz egy erősítőt. Csak ahhoz azt hiszem a tape playre kell kötnöd a laptoptól jövő RCA -t, és az erősítőn is erre kell kapcsolni a bemenetválasztó potmétert. Nekem is volt egy ilyesmi erősítőm talán onkyo 7920 volt, azon is akadt ilyen és működött.
Mivel a mélyláda már a 3. amit vezérelni kell így a keverő kelleni fog mindenképp. Későbbiek folyamán a hangminőség miatt azért ajánlott egy jobb minőségű usb-s hangkártya beszerzése pl. BEHRINGER U control.
BEHRINGER Xenyx 802 : 1 aux kimenet, és egy master, többi 6/3-as.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!