Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért csinálja ezt a Windows...

Miért csinálja ezt a Windows tálcája?

Figyelt kérdés

A tálcára kitűztem egy pár alkalmazást. Azonban a Google Chrome egy ideje duplán jelenik meg. Amikr bezárom, akkor csak egy chrome ikon van a tálcán, de amikor megnyitom, akkor a tálca tuolsó ikonja után megjelenik egy. Kissé idegesítő, mert megszoktam egy jól bevált rendet a tálcán.

Egy kép, hogy értsétek miről van szó: [link]

Uninstalláltam a Chome-ot, majd újra letöltöttem. Nem hatott, megnéztem az összes beállítást, nem találtam semmit. Még a Chrome beállításait is végig bóklásztam.

Érdekes, de az iTunes is csinálja egy ideje, de a többi nem. Kissé irritál. Windows 8.1. Januárban tettem fel és 2-3 hónapja csinálják ezt a duplamegjelenést, vagy mit, de csak a Chrome és az iTunes. Előtte rendesen megjelentek a saját helyükön 1x.

2014. aug. 2. 00:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Tévedés, a Windows7 is tudja ezt, hosszú percekig nem nyitotta meg a Tálcáról a levelezőt és lassan a böngészőket. A Thunderbirdet aztán már SSL hibára hivatkozva egyáltalán nem. Hiába töröltem és próbálom újratelepíteni, a Gmail-es postafiókokat nem is fogadja le, HIBA és kész.
2015. nov. 28. 21:05
 12/14 A kérdező kommentje:

Azóta újratelepítettem, semmi baja működik rendesen.

Win 7-et meg azért nem rakom fel, mert a 8.1 3x gyorsabb.

Frissítettem 10-re, de a videokártya drivere még eléggé friss és összeakadt a rendszerrel, nem működött a komplett tálca sor. Visszaállítottam 8.1-re. Ez a legjobb a gépemen. Van hozzá minden, működik úgy, ahogy kell.

2015. nov. 28. 22:39
 13/14 anonim ***** válasza:

Mi lesz, ha ez az eszméletlen redmondi csapat beleteszi az automatikus frissitésbe a Win10-et? Ha akarom ha nem, rámerőltetik? Nekem nem kell, jó Win7 a laptopomon. Nem kell olyan operációs rendszer, amelyik kékhalált okoz és az AMD proci beállításait törli emiatt!

[link]

2015. nov. 29. 12:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: az összes AMD procis és Radeon hangkártyás, pl. Lenovo laptop veszélyben van a Microsoft erőszakossága miatt? Na neeee.
2015. nov. 29. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!