Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért lassul a számitógépem?

Miért lassul a számitógépem?

Figyelt kérdés
Most egy ideje W7 Ultimate 64bitest használok. Eddig kb 1.5 évig 32bites w7 enterprisem volt. Azért raktam újat mert hallottam h a 64bites jobb a 4gb ramhoz. Elöször gyors is volt, de apránként kezd lassulni a számitógép. Ezt onnan vettem észre h a CS.GO. lassul. Amikor ujrarakom a windowsot szinte full grafikaban jatszom laggmentesen, aztan egz idő után kezd lassulni és már csak kissebb grafikan megz rendesen, végül pedig már jatszhatatlanná válik.

2014. júl. 29. 14:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Gondolom folyamatosan tölti le a gép a különböző patcheket, kiegészítéket, gyorsítótárba menti az adatokat stb. Aztán szépen lasan fogy a hely.
2014. júl. 31. 00:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, a neten az elozmenyek minden bongeszo bezarasnal kitorlodnek, nem nagyon toltok le semmit de ha megis es letorlom Iobit Uninstallerrel torlom le, szoval az minden "maradekat" kitorli.
2014. júl. 31. 22:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Legalabb az angol forumok segitenek..
2014. aug. 4. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!