Elszállt a basszus a fülhallgatóm jobb feléből, mi lehet a baja?
Pár napja amikor akartam vhova menet hallgatni zenét egyből feltűnt, hogy a Sony fülesem jobb feléből szinte teljesen elment a basszus, pedig kb 2 hónapja vettem, de csak vásárlástól számított 3 napon belül vették volna vissza. Próbáltam már telóval és laptoppal is, de ugyanúgy rossz, nem ezekkel van a baj.
Korábban is volt már hasonló egy másik fajta Sony fülhallgatómnál, de ott az volt a probléma, hogy lejött róla egy kis burkolat és lett rajta egy pici lyuk, de amint visszaragasztottam a burkolatot jó lett (később persze megtört a vezeték és tönkrement)
Valakinek valami ötlete? Ezen most nem találtam olyan pici nyílást, vagy elválást, ahol "elszökne a basszus", mint az előzőnél. Esetleg lehet, hogy a vezeték ment el megint?
Köszi, aki válaszol
füllhalgató vagy fejhallgató?
próbáld meg picit jobban belenyomni a füledbe, és akkor picit "forgatni".. nekem akkor volt ez a panasonic fülesemmel amikor rosszul dugtam bele a fülembe és pattant valami.. akkor jó ha hallod hogy kattant a füles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!