Melyik a jobb választás?
Figyelt kérdés
Házilag éri meg jobban mélyládát építeni vagy inkább vegyek egy gyárit? Igényem: egy olyat szeretnék ami erőteljesen adja a mélyet
Ha házilag akkor milyen mélynyomó kerüljön bele?
2014. jún. 8. 16:22
1/12 anonim válasza:
Ha megvan hozzá a kellő felszerelésed és tudásod, akkor akár olcsóbban is kijöhet mint egy bolti. Ha viszont ezek hiányoznak, olcsóbb és egyszerűbb megvenni a gyárit, de ha szeretsz barkácsolni, érdemes lehet belefogni, a tapasztalatszerzés miatt. Ha úgy gondolod nekiállsz, szívesen ajánlok hangszórót ha megmondod hova kell. Pl. 20nm szoba, vagy autó,... Addig is ajánlom figyelmedbe Wolkens, Subvoice és Ptesza weboldalát.
2/12 A kérdező kommentje:
Igen szeretek barkácsolni, szívesen megcsinálnám itthon, szobába szeretnék valami ütős mélynyomót. Tényleg egy igazi "vadállat" mélyet akarok :) 2x250w os hangfalakhoz szeretném egyébként.
2014. jún. 10. 21:35
3/12 A kérdező kommentje:
Milyen hangszórót ajánlanál?
2014. jún. 11. 23:34
4/12 anonim válasza:
Bocs, nem jelöltem be az értesítést. Az a 250W-os hangfal milyen? Érzékenysége, esetleg pontos típus? Mert a terhelhetőségéből nem lehet sokat megtudni. Milyen felhasználásra lenne, autó, buli vagy zenehallgatás? Egyenlőre tudom ajánlani a H2000 (hangszoro.net) és JBL autós hangszórókat. És NE terhelhetőség alapján válassz! Bár kicsit sok kérdést tettem fel, de ha válaszolsz rájuk tudok mondani konkrét hangszórót.
5/12 anonim válasza:
Bocs még egyszer, most látom szobai használatra lesz.
6/12 A kérdező kommentje:
Összeírtam a lényegesebb dolgokat:
Impedancia: 8 Ω
Frekvenciatartomány: 50 - 4000 Hz
Rezonancia: 53 Hz
Hangnyomás: 98 dB
2014. jún. 12. 21:14
7/12 anonim válasza:
Gondolom ez egy komolyabb PA hangszóró. Akkor nézz szét az Eminence hangszórók között, az LF azaz Low Frequency végződésűeket ajánlom. Minél nagyobb a membránfelület, annál jobb subot várhatsz, csak a pénztárcád szab határt! :-)
8/12 anonim válasza:
9/12 A kérdező kommentje:
Ezek jók, csak tényleg borsos az áruk, ha készen vennék ládát úgy nem jönnék ki kicsivel olcsóbban?
2014. jún. 13. 11:23
10/12 anonim válasza:
Akár olcsóbban is kijöhetsz gyári ládával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!