Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Samsung UE46F6400 vagy Samsung...

Samsung UE46F6400 vagy Samsung UE46F6500 a jobb választás? Gondolom hogy az 500as a jobb de megéri többet kiadni érte? Melyiket válasszam? Mennyire jön ki a 3d filmek képe? Nem akváriumot szeretnék nézni.

Figyelt kérdés

2014. márc. 12. 18:38
 1/7 anonim ***** válasza:

feljtsd el a samsung márkát. szörnyen átgondolatlan az egész kezelése, tele van csili-vili funkciókkal amik teljesen használhatatlanok és alapvető hiányosságok/hibák is vannak kezdve azzal h vezetékes internetről nem tud szaggatás nélkül lejátszani egy youtube videót, meg már nem emlékszem pontosan mit, de volt vmi elterjedt fájlformátum amit nem ismert.

persze ha csak a képe számít akkor oké, azzal nincs bajom. 3d nem rossz, de nem is kakkantok be tőle.

2014. márc. 12. 18:52
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha számít a 3D akkor az F6500 az 400Hz (még gyorsabb képfrissítés = élesebb kép).

Azt kell mondjam amit az előző válaszoló írt ostobaság.

Nekem Samsung 2011-es év végi modell van, nem találkoztam olyan formátummal amit ne játszott volna le. (MKV, AVI, DviX, XviD, x264, BDRip, MWT, JPEG, MPEG, MP3, MP4, DVDRip stb..)

A feliratokat normálisan kezeli, nem volt gond sosem.

A baráti körömben, több embernek segítettem TV vásárlásban, (Samsung) és még semelyikük sem panaszkodott.

A Samsung support kifogástalan, és ingyen hívható, nagyon segítőkész emberekkel, ami más műszaki cégről (kivéve Xbox support) nem mondható el.

Nekünk mind 2 TVn-k Samsung, és nagyon elégedettek vagyunk vele.

2014. márc. 12. 19:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Ja igen, feliratról jut eszembe. A filmfájlban lévő feliratot nem tudja lejátszani (.mkv-nál volt ez, pc-n vlc-vel semmi gond nem volt) csak ha mellette van ugyan olyan néven. Néhány filmnél nehéz elolvasni a feliratot mert kicsi (habár legnagyobbra van állítva) és nincs kikontúrozva.

A tv első indításnál, beállítások közben lefagyott.

30-40 gigás filmeknél 1-2 perc is van mire elindul külső merevlemezről...ami már nagyon gáz.

Amiről beszélek az a tv azt hiszem 2012-es, közel sem a leggagyibbja a samsungnak (sőt!) és mégis ilyen problémákkal találkoztam ami nálam nem megengedhető.

első voltam

2014. márc. 12. 22:50
 4/7 A kérdező kommentje:
És akkor te mit ajánlanál első?
2014. márc. 12. 23:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem mondom hogy annyira benne vagyok a tv bizniszben, csak nekem ezek voltak a tapasztalataim a Samsung tv-nkel és kétlem hogy minden márkánál ennyi bajom lenne. Samsungnak egyéb termékeivel is vannak komoly gondok szerintem (pl telefon). Ez előtt Sony-nk volt, az elég jól teljesített bár az még "buta" tv volt, de már annak is jobban tetszett a kezelése.
2014. márc. 13. 08:28
 6/7 anonim ***** válasza:
#3. Kíváncsi lennék mi a TV-d típusa, ha nem titok.
2014. márc. 13. 19:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Amúgy nem ártana film letöltésnél a "codec"-re is, odafigyelni nem csak a fájlformátumra.
2014. márc. 14. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!