Milyen E-book olvasót ajánlanátok? Kritériumok lent.
Figyelt kérdés
Szóval, E-ink -es kijelző legyen, az ugye fekete fehér, egyetemi pdf-ek olvasására megfelelő, lehessen nagyítani, gondolom egy sd kártyára rárakom a cuccost vagy kábellel és már olvassa is, a kijelzője viszonylag nagy legyen, szerintem 7 inchnél ne legyen kisebb, szóval olvasható kellene legyen, nem tudom ennél a kijelzőnél lehet-e benne nagyítani ujjal vagy akármivel, meg nem tudom hogy működnek ezek a hangoskönyvek, mp3-mat olvas, vagy van beleépítve ilyen beszédszintetizátor, és ahol a pdf szövegből van berakva, nem kép alapú, azt felolvassa. ez csak afféle extra kíváncsiság, nem baj ha nem beszél, pontos megnevezés kellene márka típus, ára 30 alatt annál feljebb ne nagyon súroljon. ha drágább érdekelne mi miatt drágább. előre is köszönöm!2014. júl. 30. 18:02
11/23 anonim válasza:
Reklámos verzió-->amikor képernyőkímélőn van reklám van.
12/23 A kérdező kommentje:
egy E-ink-nek minek a képernyőkímélő? :D "Beleég" valami? kilehet benne kapcsolni?
2014. júl. 31. 20:35
13/23 anonim válasza:
Kép a képernyőkímélője, olvasáshoz kapcsolodó. Van belőle vagy 8, minden képernyőkímélőnél más, nem mozog meg semmi, csak ott van :D
De ki is lehet kapcsolni a kindle-t, csak felesleges, képernyőkímélő módban semmit se fogyaszt.
14/23 A kérdező kommentje:
és a mai világba a kindle 4 mennyibe kerül az 5höz képest? mint mondtam 22000
2014. júl. 31. 20:42
16/23 A kérdező kommentje:
hát nem jött be, a pdf-et nagyon szarul olvassa, se kép se Ő betű az Előszóba, csak El szó :D visszavittem de nemadtak vissza kp-t
2014. aug. 3. 14:51
17/23 anonim válasza:
Te komolyan visszavitted első kísérlet után? :D:D
18/23 A kérdező kommentje:
visszavittem nekik, minek van beleírva a doksiba hogy PDF.et olvas, ezekszerint mégsem olvassa..
2014. aug. 4. 14:11
19/23 anonim válasza:
Nekem beolvassa, nem tudom milyen pdf-et raktál rá.
20/23 A kérdező kommentje:
olyat amin vannak képek
2014. aug. 4. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!