Mindegyik PSP viszi a netről letöltött játékokat?
Miről beszélsz nekem 2000 van és simán viszi.
A PSP-t értelemszerűen először fel kell törnöd, hogy ez megtörténjen, de állítólag az új modelleket már nehezebb.
Nem vagyok profi ebben a témában, inkább ezt javaslom:
www.psphungary.hu
Itt 100%, hogy választ kapsz a kérdésedre. Sok sikert!;)
Akkor adok egy még jobb linket:
Leírják az összes psp fajta feltörését.
De csak regisztrált tagok láthajták.
A lényeg:
Ha PSP 2000 TA-088v3-as alaplapos psp-t veszel, vagy 3000-t, akkor csak akkor lehet feltörni, ha 5.03 vagy kisebb fw van rajta.
Amit doboz alapján nem tudsz megnézni, csak ha bekapcsolod a gépet, azt meg üzletbe nem szokták megengedni.
Ha 2000-t akarsz venni így tudod meg az alaplap típusát:
OFW ("eredeti" fw)-t is tudsz rá rakni, és CFW (feltört fw) is tudsz rá rakni, de ha 5.03-nál nagyobb az OFW-d, akkor nem tudod kisebbre rakni.
Csak downgrade-rrel, de az még nincs új alaplapos 2000+3000-hez.
És a legtöbb helyen már csak új alaplapos és/vagy 3000-t árulnak.
Tehát ha nagyobb az OFW mint 5.03, akkor várnod kell pár hónapot.
Ezért kell olyan helyről rendelni ahol kipróbálhatod, vagy alapból flashelve van.
De ha kisebb fw van rajta, mint 5.03, akkor bármikor letöltheted netről (ne a psp-ről menj a frissítésre, mert akkor a legújabbat, 6.xx-et fogja letölteni), és felrakhatod, de erről abban a psphungary-s linkben írnak, amelyiket linkeltem.
Amúgy ha alapból flashelve akarod rendelni, akkor szerintem innen rendeld:
Én is rendeltem már tőlük pár dolgot, már egyik rokonom is, és nem volt velük semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!