Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » TV összekötése PC-vel HDMI...

TV összekötése PC-vel HDMI kábel segítségével! De hogyan?

Figyelt kérdés

Egy LG 32LN540B típusú televíziót és egy Asus GeForce GT 630M típusú videó kártyát szeretnék összekötni egy HDMI-vel.

Mégpedig olyan módon, hogy amit a monitoron látok azt letükrözze nekem a TV. (tehát nem megosztani akarom mint pl. a 3 monitoros gamer PC-nél hanem azt akarom amit a monitoron látok azt egyszerre a TV-n is lássam)

Ez hogyan lehetséges? Már összekötöttem a 2 terméket és a TV-n azt a csatlakozó megjelenését választottam amire a gép van kötve de semmi nem történt. Mit kell még ehhez beállítani?

#HDMI #TV. PC. összekötés
2014. júl. 18. 20:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy mégiscsak csatlakozási probléma lesz!

Ma jobban láttam világosban, hogy mi is a helyzet. :)

Akkor azt ma vettem észre, hogy ahogy a videó kártya csatlakozói a gépház hátán kijön, felette van egy kb. 5mm vastag fém kiugrás. Mivel a HDMI kábelom csatlakozója vastag a HDMI nem csatlakozik teljesen a helyére mert a fém kiugráson felfekszik a gumi.

(sorry a fogalmazásért jobban nem tudtam leírni)

Kép, hogy könnyebb legyen értelmezni:

[link]

2014. júl. 19. 09:57
 12/14 A kérdező kommentje:
Felülről ugye úgy látszik, hogy teljesen csatlakozik de alulról nézve már látni a problémát.
2014. júl. 19. 09:59
 13/14 anonim ***** válasza:
Farigcsálj.
2014. júl. 19. 12:07
 14/14 A kérdező kommentje:
Kicsit megfaragtam a gumit, azóta megfelelően működik!
2014. júl. 29. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!