Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hol van Digi TV-n az MTV és a...

Hol van Digi TV-n az MTV és a Viva?

Figyelt kérdés
sziasztok, lehet csak idéglenes de idegesitő, ma hazaértem suliból most kapcsoltam fel a TV-t de se MTV se Viva vmi két sz.r csatorna van H!t Music meg Music Channel ez most vmi hiba? vagy csak idéglenes vagy a legrosszabb h igy marad? ezt a kérdést azért tettem fel hátha másnak is ez a problémája
2010. jan. 8. 16:47
 1/8 anonim válasza:
kivette a digiTV a csomagjából..
2010. jan. 8. 17:00
 2/8 anonim ***** válasza:
igeiglenes nem idéglenes
2010. jan. 8. 19:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
igen, velem is ez volt. és tényleg, az Viacom nem tudott megegyezni a DigiTV-vel és ezért kivette a Digi az MTV-t, VIVA-t, Comedy-t és a TV6-ot.:((
2010. jan. 8. 20:25
 4/8 A kérdező kommentje:
de elméletileg még 2010-ben visszajön ha nem akk irok nekik egy szép levelet...
2010. jan. 9. 10:37
 5/8 anonim válasza:
Igen, itt sincs, sőt, a Comedy Central is eltűnt.
2010. jan. 9. 13:51
 6/8 anonim ***** válasza:
áhhhhhhhhhhhh:@ most akartam south parkot nézni, az mtv-n azt nézem énis h nincssssssssss:@
2010. jan. 10. 23:04
 7/8 anonim válasza:
0%
Nem tudom mért van mindenki be*arva, a viván meg az Mtv-n alig mentek már zenék ezeken pedig legalább van. Hisz nem azért zenecsatorna egy csatorna hogy zene mennyen rajta? Amúgy is kit érdekel Paris meg a többi hülye? Sp-ből meg a többiből meg már néha túl sok volt...
2010. jan. 11. 14:24
 8/8 anonim válasza:

Felkapcsoltad a TV-t? A villanyt szokás felkapcsolni :DD

Amúgy fizess elő UPC Directre, aztán lesz egy rakat MTV (Rocks, Hits, Dance, Europe), van Viva, meg VH1 Classic is.

2010. aug. 5. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!