Miért nincs mtv és viva tv a digi tv-nken?
no meg tv2, rtl klub, viasat3, film+...sincs.
szerintetek fel kéne hívni a digit?
viva és mtv hónapok óta nincs mivel kivette a csatornák közül a DIGI
viszont a többinek lennie kéne..
ezt írta valaki egy fórumba, aki beszélt egy digi szakszervizes szerelővel..--y
'Országos hiba van, és úgy tudom megoldani, hogy újratelepítem a csatornákat. Szóval tegyétek ti is ezt, nálunk most azóta működik.
Telepíteni így tudjátok:
Digi távirányítón menü, majd azon belül telepítés, és gyári beállítások. Itt beállítod a nyelvet, majd újra keresi a csatornákat.
Ha kész, máris bejön minden!!!
Sok sikert mindenkinek. és jó tv-zést!"
én nem értem hogy miért nem tetszik senkinek a 1 Music channel és a H!T Music Channel.És láttam valaki azt írta hogy a h!t music channelen 1000 éves zenék mennek ,nemhiába mennek azok rajta hiszen a nevében is bennevan hogy hit tehát régi zenéket jelent ami kb 1900 után mentek ezt erre találták ki ami szerintem még mindig sokkal jobb mint az MTV ami ugye music television amit nem is értek hogy miért az a neve hiszen alig megy rajta zene.AZ 1 Music Channelt pedig azért találták ki hogy újabb zenék menjenek rajta benne is van a nevében hogy music channel. A viva tv vel az a baj hogy van amikor mindig zene megy valamikor pedig csak ilyen hüjeségek én nem bánom hogy nincs mtv a viva viszont egy kicsit hijányzik de szerintem a music channelek sokkal jobbak meg a musicmix.Amúgy a Viacom csatornái azért nincsenek mert túl sokat kéne érte fizetni ezért van a diginek sok saját csatornája:DIGI animal world,DIGI life,DIGI film,1 Music Channel ro,1 Music Channel hu,HIT Music Channel Ro,HIT music channel hu,Digi sport 1-2-3-4-5,Musicmix
A comedy centralt nem néztem az nem is érdekel hogy van e vagy nincs a viasat6 ugyancsak nem érdekel úgy hogy az is mindegy. Szerintem a music channel sokkal jobb mint az mtv és a viva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!