Segítség! Mit tegyek a digitáblámmal?
Figyelt kérdés
Nem régiben (ez a nem régiben talán egy évet takar magába) rendeltem neten egy digitáblát, rajzpadot, aki aminek nevezi. Genius a márka neve, és EasyPen F6010E egyedről van szó. Tökéletesen működött. Úgy egy hónapja lemerült a tollamban az elem, így nem használtam a digitáblát/rajzpadot/etc. Félre volt rakva, nem volt bedugva a gépbe, se semmi ilyesmi. Most nem régiben (ez a nem régiben csak 20 percet takar) újra elővettem, és mikor bedugtam a gépbe az USB kábelét, a gép nem ismerte fel. Nem csináltam vele semmit, mégis az előző hónapban még működött. Gondoltam arra, hogy amiatt van, mert a gépen letöröltem a fiókom (szélsőséges okok, nem lényeges) így újra telepítettem illesztő programmal meg mindennel együtt. Így sem volt jó. Újra próbáltam. Úgy sem volt jó. Össz-vissz 5x játszottam ezt végig, közben pedig 3x indítottam újra a gépet, de az eredmény nem változott. A kábel pedig minden egyes alkalommal felforrósodott. Átfutottam azalatt a hozzá tartozó leírást is, de az sem segített. Gondoltam arra is, hogy az USB kábellel van a gond, de hát ugye nem nyúltam hozzá, szóval nem kéne, hogy legyen. Még szépen ki is tisztítottam, hátha valami belement és amiatt nem oké. Tehát... Tudna valaki segíteni?2014. júl. 9. 01:42
1/5 anonim válasza:
pedig ha megtört a kábel valahol elszakadtak benne szálak akkor kisebb lett a keresztmetsze ezért melegszik vagy zárlatos de valoszinü csak a kábel rossz
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon szeretném, hogy ne az legyen a probléma :D Végól szerintem mégiscsak az illesztő programmal lesz a gond, szóval újult kérdésem az ide tévedő humanoidok felé: Tud valaki valami olyan illesztő programot, ami jó rá? Win7-es vagyok, és a google által kihozott találatokban nem bízom.
2014. júl. 9. 23:08
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
Igen igen, véletlen volt, bocsánat :D De most nagyon szeretlek <3
2014. júl. 12. 02:45
5/5 anonim válasza:
hát nincs mit ha lány vagy akkor szerethetsz jobban ha pasi akkor maradjunk távolabbi viszonyba:DD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!