Hol tudnék venni floppy lemeze autósrádiót?
Jó troll kérdés.
Mégis mire számítottál?
Floppyt soha nem használtak zene tárolásra, mert a mérete ( 1,44 MB ) miatt kb 1 perc zene férne rá, tömörítve.
Ezt szerintem te is pontosan tudod, mivel biztos vagyok benne hogy soha az életben nem vettél fel zenét floppyra, szóval hadd kérdezzek vissza: mi is az értelme a kérdésnek?
Vagy a humor kategóriába szántad?
Én tudom, szerintem a kérdező nem tudja.
Mert van olyan lemez, aminek elhúzható kis ablaka van az író/olvasófej előtt, de a hasonlóság itt véget is ér a floppyval, amúgy MiniDiscnek hívják.
Valami ilyesmire gondolhatott, ha nem trollkérdésről van szó:
Kedves kérdező, lennél olyan kedves itt reagálni az érkezett válaszokra? Nem pedig újra megkérdezni ugyanezt...
Mire megnyomtam volna a "kérdező már korábban megkérdezte ugyanezt" gombot a friss kérdésednél, a modok eltüntették :))
Szóval: NINCS floppy lemezes autórádió. Ha a válasz bármelyik szavát nem érted, szívesen elmagyarázom.
Sőt, floppy lemezre zenét sem lehet felvenni, nem fér rá.
Segíts, hogy milyen módon kell ideírni ezeket az információkat, hogy elhidd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!