Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan kell floppyval zenét...

Hogyan kell floppyval zenét csinálni?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=OSiHucm45D0

ilyen hez hasonlót hogyan, lehet csinálni ? Valaki legyenszives adni valami magyar leírást. Előre is köszönöm a segítségeteket ?

2012. júl. 9. 21:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ez nem ovodásoknak való.
2012. júl. 9. 21:53
 2/12 anonim válasza:
hidd el nem akarsz ilyen zenét csinálni, ha még angolul se megy
2012. júl. 9. 22:33
 3/12 A kérdező kommentje:
jó, bocs el is felejtettem, hogy vannak ilyen korlátolt emberek, és attól hogy nem tudok angolul , miért hiszitek hogy óvodás vagyok illetve hogy mennyire vagyok értelmes
2012. júl. 10. 19:09
 4/12 Chello ***** válasza:

Pff.. ez nemgyenge :)

Jo otlet.

Programozni tudsz?

2012. júl. 10. 19:30
 5/12 A kérdező kommentje:
Programoztam már, igen egyetemen volt egy fél év is de tudom hogy ez elég kevés, de legalább az alapokkal tisztába vagyok.
2012. júl. 10. 21:52
 6/12 anonim ***** válasza:

Ki kell hogy ábrándítsalak, ha tényleg tisztában lennél az alapokkal, akkor fel se tetted vola a kérdést.

Tehát ismételten csak eltanácsollak a témától.

2012. júl. 11. 21:19
 7/12 Chello ***** válasza:

Oszinten szolva en nem becsulom sokra a tanult embereket, csak azutan, hogy mar le is tettek valamit az asztalra a tudasukon keresztul.

Ha ebbe bele akarsz fogni, jo sok mindennek utana kell nezned.

Gyanitom irt egy kis progit, de talan meeg a biost is at kell irni, hogy addig huzzon es ugy egyiranyban ahogyan te akarod.

Ezenkivul megvan az a nehezsege is, hogy en pl. ha azt mondana valaki, masoljam le az emlitett zeneszamokat egy zeneszerkesztovel sem tudnam megtenni, mert nem konnyu am a hangokat pont a megfelelo megszolalasra birni.

No persze erre a konverziora is lehet irni progit a megfelelo tudassal.

(nem vagyok biztos benne, hogy az adott ellenorzo muveletek hosszat nem e a floppy-k elektronikajan talahato "valami" -ben elore beallitott fix ertek hatarozza-e meg. olyan esetben masik vezerloelektronika kell amit te programozol fel.

Mindenesetre pic-el talan meg lehetne oldani, mivel gyanithatoan keves szerepe vana zeneben az eredeti elektronikanak (talan semi)

2012. júl. 11. 22:00
 8/12 anonim ***** válasza:

"Mindenesetre pic-el talan meg lehetne oldani, mivel gyanithatoan keves szerepe vana zeneben az eredeti elektronikanak (talan semi)"

De, a fejpozícionáló motor adja a hangot.

2012. júl. 12. 17:08
 9/12 anonim ***** válasza:

"Programoztam már, igen egyetemen volt egy fél év is de tudom hogy ez elég kevés, de legalább az alapokkal tisztába vagyok."

Ez kb olyan mint ha én mondanám hogy letettem a jogsit és szeretnék forma-1 autót építeni amivel megnyerném a következő versenyt.

2012. júl. 12. 17:21
 10/12 anonim ***** válasza:

"Gyanitom irt egy kis progit, de talan meeg a biost is at kell irni, hogy addig huzzon es ugy egyiranyban ahogyan te akarod."

Semmi köze a PC-hez a floppy zenének.

2012. júl. 12. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!