Hogyan kell floppyval zenét csinálni?
http://www.youtube.com/watch?v=OSiHucm45D0
ilyen hez hasonlót hogyan, lehet csinálni ? Valaki legyenszives adni valami magyar leírást. Előre is köszönöm a segítségeteket ?
Pff.. ez nemgyenge :)
Jo otlet.
Programozni tudsz?
Ki kell hogy ábrándítsalak, ha tényleg tisztában lennél az alapokkal, akkor fel se tetted vola a kérdést.
Tehát ismételten csak eltanácsollak a témától.
Oszinten szolva en nem becsulom sokra a tanult embereket, csak azutan, hogy mar le is tettek valamit az asztalra a tudasukon keresztul.
Ha ebbe bele akarsz fogni, jo sok mindennek utana kell nezned.
Gyanitom irt egy kis progit, de talan meeg a biost is at kell irni, hogy addig huzzon es ugy egyiranyban ahogyan te akarod.
Ezenkivul megvan az a nehezsege is, hogy en pl. ha azt mondana valaki, masoljam le az emlitett zeneszamokat egy zeneszerkesztovel sem tudnam megtenni, mert nem konnyu am a hangokat pont a megfelelo megszolalasra birni.
No persze erre a konverziora is lehet irni progit a megfelelo tudassal.
(nem vagyok biztos benne, hogy az adott ellenorzo muveletek hosszat nem e a floppy-k elektronikajan talahato "valami" -ben elore beallitott fix ertek hatarozza-e meg. olyan esetben masik vezerloelektronika kell amit te programozol fel.
Mindenesetre pic-el talan meg lehetne oldani, mivel gyanithatoan keves szerepe vana zeneben az eredeti elektronikanak (talan semi)
"Mindenesetre pic-el talan meg lehetne oldani, mivel gyanithatoan keves szerepe vana zeneben az eredeti elektronikanak (talan semi)"
De, a fejpozícionáló motor adja a hangot.
"Programoztam már, igen egyetemen volt egy fél év is de tudom hogy ez elég kevés, de legalább az alapokkal tisztába vagyok."
Ez kb olyan mint ha én mondanám hogy letettem a jogsit és szeretnék forma-1 autót építeni amivel megnyerném a következő versenyt.
"Gyanitom irt egy kis progit, de talan meeg a biost is at kell irni, hogy addig huzzon es ugy egyiranyban ahogyan te akarod."
Semmi köze a PC-hez a floppy zenének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!