Melyik tablet az erősebb?

Figyelt kérdés

Vennék egy tabletet, amin rendesen lehet játszani, mai játékok fullon futnak , semmi akadás. Az Allview Viva i8 és a RAMOS I9 melett döntöttem. Melyik a jobb szerintetek játszásra meg ilyenekre? Szerintem picikét hasonlóak.

Ötletek?:D

Ramos I9:

Kijelző mérete: 8,9"

2014. júl. 5. 23:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Játékra én úgy gondolom egyik sem a legjobb, mivel annál nagy szerepet játszik a GPU is, az meg nem egy bajnok.

Ramos az Allview-nál messze jobb márka, ugyanakkor a Ramos felbontása sokkal nagyobb, s egy ilyen GPU mellett ott az a teljesítményből harap ki rendesen.

Amúgy meg ugyanaz a proci, ugyanaz a GPU egyedül a ram több a Ramosban, s úgy gondolom s tapasztalom, hogy kell az a 2GB ram, de nem arra számítottam, hogy két abszolút hasonló tabletről kérdezel majd, erre így előbb lehet rámondani, hogy egyik sem, mint hogy valamelyik.

Szóval ha e kettő közül akarsz választani akkor Ramos, de ha úgy is kínai piacon nézelődsz, akkor azért van ott jobb választás is, persze ezt első körben száraz adatok alapján lehet eldönteni, hogy "valszeg ez jó lehet" aztán ha alaposan utánaolvasol, rájöhetsz, hogy a jónak tartott tableteknek legalább a fele vállalhatatlan nyűgökkel van "megáldva".

Csak azt tudom ajánlani, hogy bármelyiket is választod a kínai tabletek közül, szánj rá legalább 2-3 órát, s olvass róla felhasználói tapasztalatokat, s túlságosan új modellt ne válassz, inkább régebbit, de izmosat, így már találsz olyan infót is, ahol már elszállt a rózsaszín köd.

2014. júl. 6. 09:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Okés köszi ment a zöld pacsi:D
2014. júl. 8. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!