Mit tud egy okosóra? (smartwatch)
Attól függ milyen.
Miben tud kevesebbet egy telefonnál?
Hát egy "igazi" okos óra inkább kiegészítő a telefonhoz, azaz mondjuk telefonálni nem lehet vele.
Csak kiegészítő!
A telefonhoz bluetooth-on kapcsolódik, és kapja és jelzi az értesítéseket, hívás, sms, email. Vezérelheted vele a zenelejátszót.
Két fajta van, a régebbi "buta okosóra" (nekem ilyen van), és az újabb okosóra, erre már alkalmazásokat is telepíthetsz, fitnesz, sport, egészségügyi, stb.
Telefon nélkül semmit sem ér, telefon mellett is csak egy jópofa kütyü.
Nekem arra jó, hogy adott esetben a telefont lehallkítva, elö sem véve (ha olyan helyen vagyok) jelez, de az állandó bluetooth kapcsolat miatt sajnos mindkettő gyorsabban merül.
A mobilarena.hu-n találsz jó teszteket, olvasd el.
#5 Igen, van már sok, azért a Sony tesztjét linkeltem, mert a kérdező a Smartwatch-t kérdezte.
Sajnos mindegyik csak kiegészítő kütyünek jó, a jelenlegi csúcs a Samu Gear, de az is csak kütyü, ráadásul jó drága. Az általad linkelt Pebble is csak az eink kijelző miatt érdekes.
A Wear-re és a Motorola MOTO360-ra én is kíváncsi vagyok, talán az Apple is kihoz valamit. Sajnos az okosórában jelenleg nem sok ráció van, de talán majd megtalálják az értelmes célját.
---
Netezni ekkora kijelzőn?? Minek? Mikor már a 4" alatti kijelzőt is kicsinek, használhatatlannak tartják?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!