Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Futna a gépemen a Simcity 2013?

Futna a gépemen a Simcity 2013?

Figyelt kérdés

Nagyon nem értek az ilyenekhez, úgyhogy aki tud, légyszi segítsen: (op.rendszer: Win 7, 64 bit)

Asus X58L

(mivel nem tudom, mi a lényeges, inkább idelinkelem) [link]

2014. júl. 3. 19:52
 1/6 anonim válasza:
Lehet hogy nem, leginkább az integrált videókártya miatt, és a processzor sem biztos hogy elég lenne hozzá. Megvan nekem ez a játék, egy kicsit erősebb laptopon próbáltam, egy jobb videókártyával, volt hogy éppen megvolt a 15-20 fps-em egy nagyobb városban.
2014. júl. 4. 12:58
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Az a baj, hogy két napja megrendeltem és most jutott eszembe, hogy hoppá lehet, hogy nem megy rajta.

De akkor sincsen nagy tragédia mert apukám gépén 100% hogy megy. Csak elég allergiás a gépére és nem igazán engedi hogy rá telepítsek bármit is :D

2014. júl. 4. 15:23
 3/6 A kérdező kommentje:
Am a sims 3 6 kieg.gel még megy rajta (ezt persze majd letorlom)
2014. júl. 4. 15:32
 4/6 anonim válasza:
Lehet hogy megy rajta, de biztos le kellesz húznod a grafikát.
2014. júl. 5. 11:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Megy rajta de minimumon van a grafika és igy nem valami szép. Mit kéne hozzá vennem, hogy gyorsabb legyen és max grafikával menjen?
2014. júl. 9. 01:20
 6/6 huGamerSIL válasza:
új gépet
2014. júl. 18. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!