Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mennyibe kerül egy MindigTV...

Zsebvirág kérdése:

Mennyibe kerül egy MindigTV doboz?

Figyelt kérdés

Dekóderre gondolok analóg TV-hez. Tescoban néztem, ott csak 6 havi előfizetéssel volt 18 K-ért, de én simán csak a 7 ingyenes csatornát akarom fogni. Jelenleg egy gépen már van használva egy digitális kültéri antenna és a TV-n jelenleg DIGI TV van mini csomaggal, viszont értelemszerűen nem akarok annyit költeni erre a dologra mint egy évi DIGI előfizetés, mert akkor nem éri meg. Ingyenessé akarom tenni a TV-n nézhető csatornákat is, de kellene egy dekóder.

Összegezve, a kérdés: Kártya (előfizetés) nélkül mennyibe kerül egy sima MindigTV-s TV doboz?

2014. júl. 2. 17:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Euronics Strong SRT 8112 6999 ft

Ugyanez a típus van néha a Tescoban is hasonló árban.

2014. júl. 2. 17:33
 2/2 anonim ***** válasza:

WayteQ HD-95CX: 8950 Ft + 1050-1350 FT szállítási költség:

[link]

[link]

A MindigTV hivatalos weboldalán találtam rá:

[link]

Vagy OPTICUM HD AX LION PVR: 8490 Ft + 1800 Ft postaköltség:

[link]

[link]

Vagy STRONG SRT 8112: 8490 Ft + 1800 Ft postaköltség:

[link]

[link]

2014. júl. 2. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!