Ti melyik televíziót választanátok?
vagy?
Letölteni se szoktam HD-s filmeket, tv-t csak tv nézésre használnám, tudom hogy egyre több HD csatorna van, és ahhoz nem tudom felesleges-e egy FULL HD-s tv, később pedig egy játékkonzolt szeretnék majd vásárolni hozzá..
Én a philips-et választanám. Ami nekem szempont lenne, hogy nagyobb és kb ennyi. Hátránya csak annyi van szerintem, hogy a régi fajta számítógép csatlakozó azaz a PC bemenet (D-sub 15 tűs) ezen nincs. Én pont ezzel szívtam meg, mert a laptopom régebbi és a tv-m meg csak hdmi. De ha úgy állsz laptop vagy pc ügyileg akkor szempontnak javaslom, hogy mit és hogyan szeretnél csatlakoztatni. Persze tudnám mondani, hogy akkor már új gép és új konzol. Azokkal jó, akkor van csak gáz ha valamid régi és nincs rá keret, hogy kicseréld.
De így első hallásra philips még mindig - aztán majd lesz új egyéb eszköz ami azzal kompatibils - addig meg nézhetem a nagyobb képernyőt. Szerintem elég illúzió romboló ha kicsi a kép.
Az meg hogy csak tv-t akarsz nézni az egy átmeneti elmeállapot. Ha meglesz az új tv akkor csak idő kérdése, hogy mindent összeköss mindennel amit csak tudsz.
Természetesen azt értem, hogy mindent összefogok kötni mindennel, de az nem "baj", hogy nem Full HD-s?
Ha jól tudom a szolgáltatok is csak kevés alkalommal sugároznak sima HD-s adást, ahhoz viszont felesleges FULL HD.
Bonyolult dolgok ezek.. :D
Nehéz döntés..
De viszont játékkonzolnál meg rossz ha "csak" 24 hüvelykes a tv..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!