Tv-t szeretnék venni, és ezt a tipust néztem ki.85-90-ezrem van rá. Hyundai DLF40285SMART SMART LED. Mondanátok véleményt róla?
Én már "ráfaragtam" a Hyundai-ra!
Soha többet ilyen kínai fost! Ha ingyen adnák sem kéne!!!!!
Volt (van) egy Hyundai hifi-m ami szinte igazán nem is volt használva (hetente ha háromszor be volt kapcsolva 1-2 órára)
másfél évesen megadta magát - egy év volt jótállás- azt mondta a műszerész, hogy ha hifi-t akarok inkább vegyek egy normális márkát , meg tudja javítani de legalább két hét az alkatrész megérkezéséig és az ára 8-10 ezer forint plusz javítás. A hifi 25 ezerbe került!
A hugom a tescoba akciósan vett Hyundai tévét három évvel ezelőtt ami fél év alatt kétszer volt javítva, azóta már megszabadult tőle és LG-t vettek annak két éve semmi baja.
""Az Lg is Koreai ahogy a Hyundai. Mindkettőt Kínában rakják össze""
Az LG és a Samsung az Dél Koreai a Hyundai pedig kínai.
Ezeket a márkákat számos országban gyártják például az LG és a Samsungot Magyarországon is.
""Ülj le fiam egyes! Hyundai Dél Koreai. Hyundai-Kia-SsangYong csoport Dél Koreai""
Ez igaz!
A vállalat Dél koreában lett létrehozva az autóik nagyobb részét is itt gyártják, viszont 2005- ben az alacsonyabb költségek miatt az elektronikai dolgok gyártását (PL: tv)áttelepítették Kínába!
A televízióik és egyéb elektronikai cuccaik paneljait az EU-ban is gyártják.
A régebbi Hyundai tévénk panelját például Törökországban készítették és nem Kínában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!