Milyen tabletet vegyek 30k alatt?
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok hozzáértők és tapasztaltak véleményére.2014. jún. 30. 16:03
1/5 kolbászmester válasza:
25-30k környékén már viszonylag "használhatóak" vannak.. De az alatt elég gyengék. De sokkal érdemesebb egy 50 ezer forintos minimum árkategóriát megcélozni, mivel az ilyen tabok a gyenge processzor miatt, elég hamar megadják magukat. (átl. fél év, max 1 évig húzzák..) Igaz, hogy vannak kivételes modellek, de a többségre ez jellemző. 1024*600-as (többség) kijelzőjük nagyon gyenge. tableteknél elég fontos a full hd.
2/5 anonim válasza:
Leginkább semmilyet. Kicsit kéne még gyűjteninés sokkal jobbat vehetnél. Pl ezt: [link]
3/5 A kérdező kommentje:
2014. jún. 30. 18:23
4/5 anonim válasza:
Nem találtam semmi különbséget közöttük, nekem ez a legszimpatikusabb [link] én innen venném meg. Részletes leírás, van két helyen boltjuk és 2 év gari van hozzá, nem valószínű hogy átb@$znak.
5/5 kolbászmester válasza:
Én ezt ajánlanám.. [link] Mivel ezek a "Memo" padok, sem annyira hűdejók.. Nem megbízhatóak.. Én saját tapasztalatból mondom, mivel a családban nem egy, ilyen árkategóriában levő tablet ment tönkre.. Sőt, az egyik pont ilyen Asus Memo modell volt.. Én azt mondom költs rá többet, de ha ilyesmit veszel, mint amit linkeltem, ez bírja is, és nem fél éves használatra termett.. Én speciel ezt a tabletet használom : [link] Már lassan fél éve.. És azt kell hogy mondjam, a márka ellenére eszméletlen gyors, és megbízható.. kamerái jók, gyorsasága páratlan, (antutun 36000 pont, geekbench 3000 pont) kijelző gyönyörű, és még egyszer sem fagyott be... Sőt, akadni is eszméletlen ritkán, inkább komolyabb alkalmazásoknál.. (pl Nova 3, stb.) De ezeknél sem jellemző, estleg 10-15 percenként egyet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!