Mp3 futáshoz? Milyet?

Figyelt kérdés
Valami csíptethetőset szeretnék, néztem pl ezt: [link] ez tök olcsó, de az ipod shuffle-t is, amiből max. használtat vennék, mert újonnan nagyon drága.. Szerintetek?

2014. jún. 30. 09:54
 1/7 anonim válasza:

Ennek szerintem tuti van egy alap zúgó hangja. Az olcsók mind ilyenek.

Nekem philips gogear van futáshoz. Kivlcsivel drágább, de nem zúg, nincs kijelzője, és zene váltáskor sípol, ez zavaró lehet, ha érdekelne. És van csiptetője.

Az ipodról nem tudok mit mondani.

2014. jún. 30. 10:04
 2/7 anonim válasza:

[link]

Ezt mondtam. Kék is van.

2014. jún. 30. 10:09
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi! ezt hol lehet felcsíptetni?
2014. jún. 30. 10:38
 4/7 anonim válasza:
Azzal az izével ami védi a pendrivos részt. Lehet forgatni. Tölteni se nagyon kell
2014. jún. 30. 16:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Én mindenképpen a Shuffle-t ajánlom.

Korábban volt egy csomó olcsó, mindegyik tönkrement nagyon hamar, a hangzásuk sem volt jó.

Aztán lett egy Classicom, de azzal nem túl jó futni (kb. mint telefonnal), végül tesóm nekem adta a leharcolt, régi Shuffle-jét :D Kb. 7 éves, milliószor leesett, de tökéletesen működik. Újonnan is csak 16e, használtan meg még olcsóbb. Keresgélj vaterán vagy olx-en:)

2014. jún. 30. 16:43
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! nekem is leginkább a shuffle jönne be, akár használtan is... nézelődök még :)
2014. jún. 30. 21:09
 7/7 fGhw39-84th válasza:

Barátnőmnek ilyen van: [link]

Meg van vele elégedve. Az az ezerforintos nagyon gáz... mit lehet ennyi pénzért kapni??? ááá felejtős.

2014. júl. 1. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!