Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan tudom megjeleníteni a...

Hogyan tudom megjeleníteni a laptop képét az LG 3d tv-n?

Figyelt kérdés
Adott egy lg 3-d tv. NEM SMART! Van wifi router, ami a tv-vel DLNA -val van összekötve. A filmek és zenék mennek wifin keresztűl a tv-re sőt még mobiltelefonról is tudom küldeni a médiát a tv-re. Egyetlen egy problémám van, hogy a laptop képét nem tudom megjeleníteni. Nem szeretnék kábeleket pluszba, sem pedig hdmi megoldásokkal vacakolni. Talán valami program lehetne a megoldás... ?

#Lg tv-re #pc kép
2014. jún. 29. 14:58
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

Nem garantált, hogy működik a tévéddel, de van ingyenes tesztverzió.

2014. jún. 29. 15:12
 2/5 anonim ***** válasza:
2014. jún. 29. 15:20
 3/5 A kérdező kommentje:
A chromecast nem volt rossz ötlet, de már az meg van oldva, hogy a filmek és zenék menjenek. Erre megfelel a DLNA megoldás. Ahogy olvasgattam és utánajártam úgy gondolom nagyon is jó kis eszköz amit ajánlottál, de még kicsit várok vele, hátha fejlesztenek valamit rajta. Egyébként ha már nem építettem volna ki a dlna hálózatot akkor gondolkodás nélkül megvenném ezt a kis kütyüt. Bár csak hamarabb tudtam volna. A választ hasznosnak minősítem, mert mindenképpen látok benne fantáziát! Szerintem hónapok kérdése és már ugyanezzel a kis szerkezettel simán tudom a pc képet nézni tv-n is. Egyenlőre most kipróbálom a mirrorop-t. Azt nem ismerem még.
2014. jún. 29. 16:57
 4/5 A kérdező kommentje:
A mirrorop sender - ha minden igaz akkor jó programot töltöttem le - kicsit elakadást produkál nálam. Kér egy bizonyos Remote Box Ip címet miután rákattintottam a saját wifi hálózatom nevére. Egy sorral lejjebb a párbeszédpanelen generált nekem egy felhasználó nevet amivel gond nincs. Kér még egy jelszót mit csak szám lehet. Találomra irtam négy számot de nem fogad el semmiféle variációt. Mi lehet a gond?
2014. jún. 29. 17:28
 5/5 A kérdező kommentje:
LG 42LAG130 a tv-m típusa. Sajnos ahogy nézem ezen múlik nagyon sok minden..... a mirrorop egyenlőre nem sikerült. Egész egyszerűen nem csatlakozik a hálózathoz így ezáltal a tv-hez. Pedig igen jó kis program lenne. Valami ilyesmit keresek én
2014. jún. 29. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!