Hogyan tudom a tv képét a laptopon megjeleníteni?
Figyelt kérdés
Köszönöm!2014. máj. 22. 16:44
1/6 A kérdező kommentje:
Mert HDMI kábellel csak a laptop képét tudtam kivinni a tv-képernyőre. Fordítva nem!
2014. máj. 22. 16:45
2/6 anonim válasza:
Mert HDMI kábellel csak a laptop képét tudod kivinni a tv-képernyőre. Fordítva nem!
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor mi a megoldás?....visszafele hogy működik?
2014. máj. 22. 17:38
4/6 anonim válasza:
Sehogyan. A gép HDMI KIMENETTEL rendelkezik, a tévé BEMENETTEL.
A tévével vehető adást egy a laptophoz csatlakoztatott usb tunerrel lehetne rögzíteni. Abba kell dugni az antennakábelt és akkor látod a képet a laptopon, a megfelelő programmal pedig rögzítheted a műsort.
6/6 A kérdező kommentje:
Jaaa! Most már értem! Azt hittem oda-vissza működik. De nem biztos, hogy a UPC ezt megengedi, mert nem érné meg nekik, hogy nem veszi senki a felvevős set-top-box-ukat...
2014. máj. 22. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!