Van egy betört kijelzőjű tabletem. Hogyan használhatnék hozzá egeret?
OTG támogatott, tehát ez nem lehet baj....
Valaki valami értelmes válasz? valamit állítani nem kellene a tableten, hogy "felismerje" az egeret?
Hát apám, képzeld, te sem tudsz mindent. Legalább tájékozódj kicsit nagyképűsködés előtt. A csak wifis tabletek többsége támogat bizonyos usb 3G modemeket. Még ha nincs is a támogatottak között, akkor is világíthat, villoghat a rajta levő led. Valamint működnek bármelyik billentyűzettel és egérrel. Persze 100% garancia semmire nincs.
Egérhez nem kell semmilyen külön program vagy beállítás. Ha tudja, akkor működik.
Pendrive lenne még alkalmas az OTG ellenőrzésére. Ha villan rajta a led, akkor van OTG. Vagy olyan egér, ami világít. Mert lehet, hogy papíron a tabnak tudnia kellene, de hibás, ezért a tieden nem működik. A kábelt is ki kellene azért próbálni másik tabbal, jó lenne ugyanolyannal. A tablet pontos típusát elárulhatnád.
Bár nem értem az előző 2 hozzászólást, azért köszönöm, hogy időt szántatok a kérdésemre. :)
egyébként működik minden a kábellel(ipod, pendrive, egér is világít...), csak egyszerűen nem rakja ki az egér kurzorát. Ezért kérdeztem, hogy lehet valamit állítani kellene, vagy valami app-ra lenne szükség?
Próbáltad másik egérrel?
Ha van a tabletnek saját fóruma, kérdezd meg ott. Azt hiszem nincs más tippem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!