A plastation 4 vagy az Xbox ONE a jobb?
X1
mindenben jobb már most is, később pedig (az xbox360vsPS3 tapasztalatok alapján) még nagyobb lesz a különbség
Sebességben (TAPASZTALAT alapján) mindkettő nagyon közel áll a másikhoz, egyetlen hardveres-software-es korlátozás van ami engem zavarna az az hogy az Xbox One-t Kinect nélkül nem lehet elindítani (de hamarosan érkezik az a verzió is), az egész témát az dönti el, hogy melyik játék exclusive-jai érdekelnek.Hardveresen a PS4 erősebb hardveresen, de mint leírtam fent, nem érződik.
Xbox:
Forza sorozat
Halo sorozat
Rise: Son of Rome (érdemes pár videót megnézz, jó kis játék:) )
Titalfall
Gears of War
PS:
Infamous second son
Uncharted
God of War
Játékkonzolt exkluzívok alapján érdemes választani. Sebesség ne érdekeljen, ahogy írták már, közel hasonlóak, ugyanakkor jelenleg Xbox hardverét a fejlesztők korlátozottan tudják csak kihasználni (a rendszer erőforrásainak egy részét a Kinect kezelésére allokálták, még ha adott játék nem is használja), igaz, ez a közeljövőben változni fog egy SDK frissítéssel - de mostani játékok jobban/szebben mennek PS-en emiatt.
#2: "a PS-ből a Wifi és a LAN hiányzik"
A hivatalos oldalon megtalálható specifikáció szerint nem, csak precízen van megfogalmazva: Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T) x 1 (ez a "LAN"), IEEE 802.11 b/g/n (ez pedig a Wi-fi-ként közismert WLAN szabvány).
Ps4-en legalább nem ingadozik annyit az fps szám mint x1-en
Illetve mi ez a nevetséges kérdés?
"igazából exclusiveok alapján szerintetek melyik az erősebb?"
Hogy döntené el egy exkluzív, hogy melyik erősebb? remélem csak félre fogalmaztad a kérdésed és nem komolyan kérdeztél ilyen hülyeséget...
Én ps4-et vennék mert jobb/olcsóbb, psn+ rakat játékot ad 1 évre.
Egyedül akkor változtatnám meg a véleményem, ha xboxra kijönne valami überszuper exkluzív ami érdekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!