Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek Xbox 360 vagy PS3...

Szerintetek Xbox 360 vagy PS3 a jobb?

Figyelt kérdés
És melyiket lenne érdemesebb megvenni? Mert ahogy eddig olvastam a PS3 jobb, de drágább is, szerintetek megéri több pénzt adni a PS3-ért, vagy a roszabb, de viszont alacsonyabb árú Xbox 360 az érdemesebb választás?

2014. ápr. 27. 13:21
 1/3 Tengor ***** válasza:
Rég volt már ilyen kérdés. Mondjuk pár hete heti 3-szor megkérdezték. Használd a keresőt!
2014. ápr. 27. 13:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Használtam a keresőt, de viszont ott csak olyanokat találtam, hogy "melyik a strapabíróbb" , "megéri-e vateráról venni" stb.. De nem nagyon találtam olyant, ahol teljessen leírnák, hogy melyiket érdemesebb az árát és a minőségét is tekintve megvenni.
2014. ápr. 27. 13:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem fogok hosszan írni róla, mert hetente van ilyen kérdés.

1) Multiplayer: PS3 ingyenes, Live fizetős, nálam az ingyenes = a jobbal, de te tudod.

2) Xbox Live vs PS+: mindkettő fizetős, árban hasonló, és mindkettő mellé jár "ingyen" játék, de PS+ mellé több és jobb játékokat adnak, így nálam szintén az nyer

3) Exkluzív játékok. Mennyiség terén nem kérdés, hogy a PS3 nyer, minőség terén is nagyon jó, csak kérdéses, hogy kinek melyik játék tetszik jobban. Xbox-ra van Halo, Gears of War és Forza, PS3-ra meg rengeteg, sorolhatnám sokáig, de most csak a leghíresebbeket: God of War, Uncharted, Infamous, The Last of Us, Gran Turismo, Killzone, Metal Gear Solid 4, LittleBigPlanet, Heavy Rain, Beyond: Two Souls, és még sorolhatnám, de hirtelen ennyi tényleg elég. Nálam itt is a PS nyer, de pl. haverom a legnagyobb Halo fan, őt nem érdekli, hogy hány játék van PS-re, azt fogja venni, amire van Halo. Szóval döntsd el te melyik jön be jobban

4) Multiplatform játékok. Ez ugye mindkét konzolra megjelenik, de technikailag eltérések lehetnek. Korábban (kb 2011-ig) Xbox-ra szebb volt a játékok többsége, mivel PS3-ra nehéz volt programozni. Aztán szép lassan megtanultak PS3-ra is optimalizálni, ma a játékok 99%-a abszolút ugyanúgy néz ki, ugyanannyi FPS-el megy, ugyanakkora a felbontás, stb. Szóval újabban már mindegy, régebben viszont ezen a téren egyértelműen a box volt a jobb

5) Megbízhatóság: ma már mindkettő ugyanolyan megbízható, szóval ezzel ne foglalkozz

6) Joystick: ezzel se foglalkozz, sokan órákat a joystickról beszélnek, közben az teljesen mindegy. Amilyet veszel, ahhoz fogsz hozzászokni, meg ha tegyük fel tényleg jobb az egyik konzol joystickja, akkor is hülye lenne valaki csak ez miatt az a bizonyos konzol mellett dönteni, hisz a másik sem annyira rossz.

7) Ár. Xbox valamivel olcsóbb, egy 250 gigás E játék nélkül 55000, míg egy 500 gigás PS3 játék nélkül 64000, bár tény, hogy kétszerakkora a HDD-je, így nehéz összehasonlítani. A 4 gigás box meg a 12 gigás PS3 szerintem nagyon kevés, így azokat hanyagolnám. 9 ezer forint különbség nem kevés, de annyira ne sok, hogy csak ez miatt boxot vegyél, ha neked minden más téren a PS jön be.

Utószó: egyik konzol sem rossz, akármelyik mellett döntesz, nem fogod megbánni, mert játszani mindkettővel lehet.

2014. ápr. 27. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!