Takács Teréz kérdése:
A Smart tv-n lehet router nélkül is netezni?
Figyelt kérdés
A netünkhöz nincs router. Ha rádugom az okos tv-re a netet, akkor megy anélkül is? Vagy vásárolnom kell hozzá routert? Még nem vettem meg a tv-t, csak kinéztem. Egy LG készülékről van szó. A jellemzőkben írják, h van LAN csatlakozási lehetőség...2014. jún. 14. 12:51
1/4 anonim válasza:
Nem kell router, megy anélkül is.Bár nem tudom mennyit fogod használni a kezdeti újdonság miatti varázs hamar elszáll és rájössz még egy telefonnal is egyszerűbb megnézni valamit a neten mint tv-n navigálni.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Nem a netezés a fő cél, csak kíváncsi voltam rá. :) Mert a másik készülék, amit kinéztem 4ezer Ft-tal olcsóbb, de nem smart tv. Így eldőlt, melyiket vásárolom meg.
2014. jún. 14. 13:10
4/4 anonim válasza:
Én is nézegetem 32"-esbe, és Tesco-ba ugyanannyiba kerül a smart-os (de nem full hd), mint a nem smartos full hd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!