Most (5 nap múlva) hogy az Xbox One UGYANANNYIBA fog kerülni mint a PS4. Melyik érné meg jobban?
Az igen! Szerintetek majd pont a drivertől lesz jobb.. Hiába lesz újabb és frissebb,ha majd a hardware nem képes kezelni. Amugy meg nem tudom honnan veszitek,hogy grafikailag jobb az XO.. Gondolom mindegyikőtöknek van mindkét konzol,amit ossze tudtok hasonlítani...
Amúgy tudjuk,hogy erősebb a PS4. Jobb felbontásokat kezel,és a jövőben is tobb lehetőség van kihozni belőle a maxot,mint XO-ból. Maga a Microsoft is elismerte,hogy a PS4 jobban el lett találva. Errről ennyit.
Az igez,hogy sok a kamu videó amit a
fanok csinálnak.De a ps3-ról is azt mondták,hogy erősebb és még is 360 nyert.Én meg vagyok elégedve a ps3-mammal félreértés ne essék.
Videón eldönteni melyik a jobb grafikailag az baromság...
Nekem csak PlayStation-öm volt (1,2,3) és minddel meg voltam elégedve soha nem hiányzott egy Xbox-os játék sem, viszont Xbox-os hiányolt már tőlem játékot, hogy neki olyan miért nincs?
Én most nem akarlak se PS se Xbox-tól eltántorítani de ha nem érdekelnek az exclusive játékok inkább a PC-d fejleszd ebből a pénzből. Miért akarsz 126000Ft fizetni azért hogy a játékokat drágábban vehesd meg? PC-hez veszel 1 kontrollert és rádugod a TV-re ennyi. Ha meg az exlusive érdekel értelemszerűen azt vedd.
Én viszont ha veszek (majd ha 100e alá megy) PS4-et fogok, de egyedül a Naughty Dog miatt, konzolcsatának helye itt nincs, a videókra és a "XBOX A KIRALY", "PS4 AZ XBOX SZ@R" kommentekre meg ne hallgass.
(PS4 mellet szól még az is hogy PSN+ ért ingyen játékokat kapsz, nemrég volt a Borderlands2, Xcom,... hasonló jó játékok, igaz csak addig amíg elő van fizetve a PSN+, de ha multizni akarsz PS4-en ugyanúgy fizetni kell most már mint Xbox-on. Amikor utoljára néztem Xbox-on nem voltak ilyen "jó/új" játékok igaz az előfizetéstől fuggetlenül örökre a tiéd lehetett.)
Szummáznám a mondanivalóm ha nem szeretnél sokat olvasni:) Konzolt exlusive-ért vegyél, semmi másért (értelem szerűen ha van konzolod ne csak exlusive-ot vásárolj, de konzolt mint készüléket azt vedd amelyikre SZERINTED jobbak a játékok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!