Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox classicot hogyan tudok...

Xbox classicot hogyan tudok teljesen újba tenni?

Figyelt kérdés
Van egy xbox classicom,ami már elég régóta megvan.Már alapból használt volt szerintem.Az is lehet,hogy softolt,vagy chipelt vagy nemtudom,ez a gond,hogy nem értek hozzá,mert ha nem a bekapcsoló gombal indítom akkor előbb unleash-t ír ki.Van rajta ugyebár egy csomó régi mentés meg minden.Megszeretném úgy csinálni,hogy teljesen gyári állapotba kerüljön,mint mikor a windowsot rakom újra.Lehetséges ez így?Jó lenne ha az esetleges modolások is semmisek lennének és majd később ha szükségesnek érzem én modoljam.Keresgettem fórumokon de nemigazán tudtam eligazodni.Vagy már régiek a válaszok vagy csak simán nemértem még,mert eddig nem foglalkoztam vele.Előre is köszönöm a segitséget.

2014. jún. 11. 18:48
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!