Apple vs asus telefonok?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyikek a jobbak, ugyan az asus kevés telefont dob piacra, de azok szerintem ütnek.

#telefon #Apple #iPhone #Asus #PadFone #összegasonlítás
2014. jún. 9. 14:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt most komolyan kerded? Ossze sem hasonithatoak. Asus: gyenge prestige, Android Apple: extrem nagy prestige, stabil, ertekallo, megbizhato, iOS
2014. jún. 12. 19:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Az asus padfone 2 nem egy rossz telefon, nézz utána. Tény hogy az apple híre nagyobb, de csak ha a telefonokat nézzük, az asus tabletek, számítógépeg nem épp no name darabok.
2014. jún. 13. 00:41
 3/4 TheBodesz válasza:
Egyértelműen Apple! Elég magára az operációs rendszerre gondloni (iOS), amivel már véleményem szerint magában veri. Emellett nagyon elegáns, akadásra, befagyásra esély sincs! Én ezt tudom ajánlani...
2014. júl. 24. 22:13
 4/4 anonim válasza:

Szerintem Asus!!

Apple túlárazott,lekorlátolt,és az sem igaz hogy nem fagy le,láttam már többet lefagyni....

2014. aug. 9. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!