Lehetséges már?
Figyelt kérdés
Vennék egy PS3-at,de olvastam, hogy csak 3.55-ös verziót lehet CW-zni. Már a többit is lehet? Vagy figyeljek oda rá, hogy 3.55-ös legyen?2014. máj. 28. 20:12
1/5 anonim válasza:
Hát...
3.55 ofw re lehet telepíteni a cfw-t azt is csak FAT (1000) és Slim (2000) gépekre... viszont ha pl 4.55 van rajta akkor 10ezerért downgrade-lni kell...
[Ezeket a gépeket már csak használtan lehet venni szal nyugodtan vehetsz olyan gépet amin alapból cfw van]
Ha újonnan akarod akkor 500gb slimet kell venni De ott nincs cfw viszont van Ode eszköz, de az +30ezer...
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.!
2014. máj. 29. 07:37
3/5 TaKy99 válasza:
Csak egy kérdés. (kicsit demagóg lesz) ;)
Miért akarsz VENNI PS3-at?
Ha úgy vagy vele, hogy a játékokat úgyis lopod rá, akkor a gépet is simán ellophatnád.
4/5 anonim válasza:
Hát próbálkozni lehet, bár szerintem ha lop egy gépet jobban megüti a lábát mintha leszedné...
5/5 A kérdező kommentje:
Miért kellene lopnom..nem értem a hasonlatot. Te nem kalózkodsz? Vagy talán úri gyerek vagy akinek mindent megvesznek?
2014. máj. 30. 16:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!