PC VS Xbox 360 Melyiken nagyobb a játékélmény?
Xbox360 szerintem is jobb, bár nem tudom az rts-ek h mennek rajta, bár nem is nagyon érdekel mivel azokkal nem játszok,inkább az fps, amit nagyon hamar meg tudtam szokni,azt hittem sza*r lesz de nem.
Mellesleg több játék van xbox360, arról nem is beszélve h pénztárcakímélőbb.
Egyértelműen Xbox.
De gondolj bele, melyiken élvezhetőbb inkább.
Egy 19" képernyőn, akadozva játszani.
Egy x" TV, akadásmentesen...
Xbox, egyértelmű.
Olcsóbb is.
Régen én is "PC harcos" voltam, de egyszerűen tényleg nem éri meg folyton megvenni a legújabb 3D kártyákat és processzorokat.
Élmény? Az nekem jó élmény, hogy egyik játék sem akad.
PC!
Ha most kiadsz pénzt egy jó erős pc-re, több évig nem lesz vele gondod, és kb 2 év múlva szebb lesz rajta a grafika is.
Ez örök harc, anno PS2 vs. PC, és mindenki hurrogta a PC-t.
Most nézz meg egy játékot PC-n, meg PS2-ön.
Ugyan ez lesz itt is.
Ráadásul a PC-t is kötheted tv-re, nem kell monitor előtt görnyedni, és számtalan más előnye van minőségben (pl hang, 3D-s lehetőség, 5.1-es füles, stb.)
És PC-n könnyebb futtatni a nem legális forgalomból származó játékokat is.
Hidd el, tudom.(Egyébként több barátom is váltott konzolról gépre pont ezek miatt.)
Arról nem is beszélve, hogy ha az Xbox-ot kichipelteted, megbízhatatlanabb lesz, és - chpeltetéstől függetlenül - előfordulhat azon is akadás...
az xboxnak annyi hibája van, hogy meg se lehet számolni egy kezen.
legalább 10 ismerősömnek van xboxa és az összes meghibásodott és súllyos pénzekért csinálják meg.
a ps3 meg állandóan fagy egy idő után...
egyértelmű a PC!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!