--------A psp 3004-re ráraktam egy játékot és amikor elindítanám kiírja hogy CORRUPTED DATA. Tudom h azt jelenti h sérült, de akkor most mit csináljak?
5.5i-es
segítsetek!
és akkor h kell kiflashelni
??
Amint látom új alaplapos géped van. Ezen már egy kicsit nehezebb a flash. Itt az ún. chickenes flashelést kell használod(ha jól tudom).
Szerintem keresned kell valakit, aztán ő majd megcsinálja neked, én legalábbis ezt tenném, nem próbálkoznék, mert még a végén lehet, hogy alaplapot kell cserélned, ami kb. 20-30e Ft.
Menj fel ide: www.psphungary.hu
Ha itt nem találsz megoldást a problémádra, akkor gyakorlatilag sehol sem!
Igen, psphungary-t én is ajánlom, de rögtön itt van ez a fórum:
Csak regisztrált tagok láthatják, de leírja, hogy az összes psp fajtára, és összes alaplapos gépet hogy kell flashelni.
Ha követed a leírást nem ronthatod el, bár elsőnek én is profihoz vittem 5000-ért, de csak pénz kidobás volt, mert olyan egyszerű.
Ja és ha az az i betű 1-es akar lenni, tehát 5.51-es, akkor nem tudod flashelni.
Vagyis bármilyen szám lehet i helyett, ha 5.03-nál nagyobb az fw-je, akkor még várnod kell.
Psphungary-n is ezt fogják írni, de aki nem hiszi, járjon utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!