Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox 360 - Corrupted profile!...

Xbox 360 - Corrupted profile! Egyik xbox-on tudom használni a profilomat, a másikon nem. Mi lehet a megoldás? PLS HEEELP!

Figyelt kérdés
Felmásoltam a profilomat a hdd-mre, és egy másik xbox-on használtam. Mire visszaraktam a sajátomba, és be akartam jelentkezni, nem tudtam. A profilomat 'Corrupted Profile'-nak írja. Viszont azon az xboxon ahol használtam a hdd-mel, ott műküdik, semmi baja. Sok helyen azt olvastam, h a Recover Gamertag nevű művelettel helyrehozható, mivel így le tudom majd tölteni az Xbox Live-ról. Eezlőtt egyszer már Recover-eltem a Gamertagot. Viszont azóta nem Live-oztam, és ha most Recover-elném, akkor a profilom azon állás szerint töltené le, és nem úgy mint amilyen most. Viszont nem tudok bejelentkezni Live-ra, hogy esetleg frissüljön a profilom és úgy tudjam letölteni. Vagy esetleg ha rámegyek h Recover Gamertag, akkor a mostani állapotában töltené le? Van megoldás a problémámra?
2011. júl. 15. 20:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Jelentkezz a másik boxon, azon menj fel live-ra, utána a sajátodon recovereld a gamertagot (de szép magyar kifejezés).
2011. júl. 15. 20:54
 2/3 A kérdező kommentje:
A másik boxon próbáltam felmenni live-ra, de nem engedett. Mondjuk lehet, hogy a netemmel volt valami. De majd még megpróbálom.
2011. júl. 15. 20:58
 3/3 anonim ***** válasza:
természetesen nem töltené le a mostani állapotában ha nem használtad liveon.. -.-' amúgy szerintem más dashboard volt fent azon a boxon ahol használtad, és a régebbi verziójú emiatt nem tudja beolvasni.
2011. júl. 17. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!