Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hol tudok olcsón "nagy" lcd...

Hol tudok olcsón "nagy" lcd monitort vagy tv-t venni?

Figyelt kérdés
Laptophoz kellene.Ki szeretném kötni rá mert a laptop képernyője nem túl nagy, és a minősége sem a legjobb...Olyan 22" körül gondoltam.Valami tipp?
2009. dec. 29. 22:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hát én nem költenék el hatvanezret egy MIKOMIra, meg egy ACOUSTIC SOLUTIONSre! Az LGk meg full sima bolti árak.
2009. dec. 29. 22:37
 12/17 A kérdező kommentje:

Ezt néztem ki magamnak.Régóta csurog a nyálam.Szerintetek megérné megvenni?

[link]

2009. dec. 29. 22:39
 13/17 anonim ***** válasza:

Az"árgép"-et azért nem javaslom, mert ott csak azoknak a boltoknak a kínálata jelenik meg, akik fizetnek a weboldalnak a megjelenésért... Tehát nem biztos, hogy valóban a teljes piaci kínálatot látod!

Ennél jobb a Google keresője!!!

2009. dec. 29. 22:41
 14/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Csorogjon csak az a nyál, ez egy kiváló monitor!

2009. dec. 29. 22:42
 15/17 anonim ***** válasza:

1.) SOHA nem lennék annyira hülye, hogy a Pixmania-ban vásároljak (franciaországi cég, ha valami gond van, akkor oda postázhatod vissza a cuccot, a pixelhibás monitorodat meg lehúzhatod a klotyóban)...

2.) Samsungot ne vegyél, mert ezzel van a legtöbb pixel-gond!!! (a kereskedők is utálják)...

3.) Keress rá a neten, hegyekbe áll a sok felháborodott pixmanias-vevő... Külön fórumokon panaszkodnak, hogyan fagytak rá a vásárlásra...

Akkor már inkább az EDIGITAL-ban nézz körül :

[link]

1 hete itt vettünk monitort a fiamnak (LG márkájút)

2009. dec. 29. 22:53
 16/17 anonim ***** válasza:
Én az Auchanban vettem Hp-t nagyon meg vagyok vele elégedve
2009. dec. 29. 22:57
 17/17 A kérdező kommentje:
van egy sony 5.1 -em és a bajk az hogy egy monitorral nem tudom összekötni...azért lenne jó egy tv-monitor vagy egy tv
2009. dec. 29. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!