Hol tudok olcsón "nagy" lcd monitort vagy tv-t venni?
Figyelt kérdés
Laptophoz kellene.Ki szeretném kötni rá mert a laptop képernyője nem túl nagy, és a minősége sem a legjobb...Olyan 22" körül gondoltam.Valami tipp?2009. dec. 29. 22:10
1/17 anonim válasza:
Nézd meg a www.argep-hu-t. Ez egy kereső, beírsz valamit, pl. 22" TFT DVI, és kiadja a termékeket. Ezek után sorba rakja őket aszerint, hogy a neten hol a legolcsóbb. Döbbenetes, sok tízezres eltérések is vannak. Mindenképp hasznos!
2/17 anonim válasza:
olcsó húsnak hig a leve, nem ajánlom az olcsót
3/17 anonim válasza:
Első vagyok: NYilván van egy minőség, amit meg kell ütni. Monitornál szerintem ma például TFTben csak FullHDt érdemes venni, amin van DVI csatlakozó. Tévét nem tudom. De a legolcsóbb ilyen monitor egy Samsung, valahol 50 000 körül. Az árgépet továbbra is csak ajánlani tudom.
5/17 anonim válasza:
Nézd meg itt :
Itt vannak TV-tuneres LCD monitorok is olcsón :
LG M2343A-BZ 23"-os LCD TV + monitor
Eredeti ár: 99 990 Ft
Kedvezmény: 35 000 Ft
Akciós ár: 64 990 Ft
Készlet: Raktáron
- HD Ready Monitor + TV
- Képátló: 23" - 58 cm
- Maximális felbontása 1366 x 768
- Látószög (H/V): 178º / 178º
- 600 cd/m2 fényerő
- 550:1 kontrasztarány
- Válaszido: 8 ms
- Beépített TV Tuner
- PIP, PBP, POP
- PSM and SSM
- 16,8 Mil. színmélység
- Képponttávolság: 0,372 mm
- Méret: 598 mm x 285 mm x 466 mm
- Súly: 11,5 kg
Csatlakozások:
PC: 15 Pin-D sub, DVI-D
Egyéb: TV , SVHS, CVBS, SCART, Komponens, fülhallgató
6/17 anonim válasza:
Auchanban már 20 körül kapsz 17est, ha akció van akár 19est is, ami szerintem bőven elég. Ha nem baj hogy használt akkor Vatera
7/17 anonim válasza:
auchan, tesco... használt műszaki kereskedés... www.vatera.hu, vagy www.teszvesz.hu
8/17 anonim válasza:
Első vagyok: Ez az Auchanos HD Ready baromira nem éri meg. Elhiszem, hogy a válaszoló a legjobb szándékkal linkelte be, de ez nem egy jó monitor. 550es kontrasztarány iszonyú.
9/17 anonim válasza:
Ööööö, miért írtam Auchant? Hülye vagyok? Grx
10/17 anonim válasza:
Van ott azért 20000:1 kontrasztarányos is, csak körül kellene nézni... (Csak 3ezer Ft a különbség)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!