Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » 40 cm-es méllyel felszerelt...

40 cm-es méllyel felszerelt hangfal megér 15 rugót?

Figyelt kérdés
Fadobozos, passzív, és a mély mellé ket magas van. Erősítő nem jár hozzá. Tölcséres ha jól tudom.
2014. máj. 22. 20:15
 1/6 anonim válasza:
100%

Szia

Pár kérdés!

Mire kell,(hangosítani,házibulizni,filmet nézni)?

EZ a paraméter amit megadtál,még ahhoz is kevés hogy egy fa lapban megfelelő lyukat vágj a hangszórónak,nem még ahhoz megmondjuk megéri-e ? Egy 15"-os hangszóró,amivel lehet mit kezdeni...hát alapból 30 fölött kezdődik. PErsze kínai csodákkal sal mnc,házibuliba hogy zörögjön valami és remegjen az ablak és tizenévesen örüljetek hogy szól arra az is tökéletes. Tölcséres láda? TErv van hozzá? Valamire való tölcséres láda 1m x1,5m,90cm től kezdődik ez a minimum kb. Terveztem egyet ketőtt a kicsik soha nem hozzák amit szerettem volna,persze aki még nem hallot jót annak fantasztikus volt.

EGy jó tölcséres láda anyag ára több mint 15 ezer.

2014. máj. 22. 21:30
 2/6 A kérdező kommentje:

Meggyőztél! Nem veszem meg :D

Akkor másra tudsz válaszolni?

2 db régi 50W 3 utas Videoton hangfal. Elég szakadtak, de szerelhetőek! A szivacs bomlott le a hangszóróban. Ez picit olcsóbb lenne mint a fent említett összeg. Megérné? :D mellesleg: milyen erősítő tája látsz hozzájuk?

2014. máj. 22. 22:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha csak a szivaccsal van gond, akkor peremeztesd újra. És igen, megéri, ha csak ennyi baja van. Nehogy valami kínai s z a r t vegyél bele, az eredeti hangszóróját javíttasd!
2014. máj. 23. 07:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Úgy lesz! Köszönöm Mester! :D
2014. máj. 23. 08:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Mondjuk alkudhatnál az árból, tekintve, hogy peremeztetni kell. Ez 12.5 és ezt nem kell javíttatni: [link]

Egy jó állapotúért 15 az reális lenne sztem.

2014. máj. 23. 08:46
 6/6 A kérdező kommentje:

Konkrétan 5000 Ft -ba kerülne a két hangfal :D

És még szállítási díja sem lenne!

2014. máj. 23. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!