Wharfedale obsidian 600 vagy Jamo s626 hcs 5. 0? Tudom elég rég óta riválisok, de akkor most melyik is a jobb? Basszusokban, zenére filmre egyaránt.
igen igen, valószínű én nem értek hozzá akinek proac hangfalai vannak csöves erősítővel hifire és klipsch cinema házimozira
;)
Kb. ugyan az kezdett el megfogalmazódni bennem, mint amiket itt írnak kommenteben, így csak linkelnék:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__egyeb-k..
A magyar Hi-Fi Magazinból:
"Olvasóink gyakran kérdezik tőlünk, hogy ez vagy az a gép szól-e
jobban - és erre a kérdésre azért nehéz válaszolni, mert a gépek nem
feltétlenül jobban vagy rosszabbul szólnak, hanem inkább
másféleképpen. Ahogy Sólymos Antal szokta mondani: "nem egy egyenesen
fekszenek", vagyis nem úgy kell elképzelni őket, mint a számegyenest,
amelynek egyik pontja hetet vagy nyolcat ér, a másik meg csak ötöt
vagy hatot. Egyszerre több ilyen számegyenes húzódik előttünk, még
csak nem is párhuzamosan, és nem is biztos, hogy metszik egymást;
lehet, hogy az egyik erősítő hatot ér, a másik meg nyolcat, de nem
biztos, hogy az utóbbi mutat a helyes irányba..."
Kedves 3-as. Attól nem leszel szakértő, hogy "húha nekem most aztán csöves erősítőm van...meg húha sokba van ám."
Nekem is van csöves erősítőm (is), meg B&W stb... de nem gondolom, hogy ez egy érv itt...
Nem gondolom, hogy ilyen alapon pl. belépő szintű hangcuccba beleverhetem a csúfot, vagy akinek olcsóbbra telik föltétlenül be kell szóljak csípőből...
Kb mintha: "nekem 200 lóerős BMW-m, van, kocsi az, ami 150 lóerő felett van, amit te akarsz venni, az egy szekér."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!