Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Wharfedale obsidian 600 vagy...

Wharfedale obsidian 600 vagy Jamo s626 hcs 5. 0? Tudom elég rég óta riválisok, de akkor most melyik is a jobb? Basszusokban, zenére filmre egyaránt.

Figyelt kérdés

2014. máj. 21. 19:00
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Utolsó. Annyira igazad van ember:D idejön,és ahelyett hogy elmondaná a véleményét beszól:D Nem mondom hogy csak olcsóbbra telik,de egyszerűen nem is gondolkoztam B&W-ben mert nem akarok fél milliót álldozni csak a két első hangfalra. Az erősítőm se jó annyira,hogy olyan minőségű hangfalakat hajtson. Ezért gondolkoztam egy belépő(vagy talán inkább középkategóriás) szettben,és tudni szeretném hogy aki már hallotta,úgy összességében összevetve melyiket gondolja tisztább,erősebb hangúnak. Köszönöm A válaszod utolsó!
2014. máj. 22. 17:42
 12/26 anonim ***** válasza:
15:55, meg 16:37-es hozzászólásokat is ajánlom figyelmedbe...
2014. máj. 22. 17:50
 13/26 anonim ***** válasza:

Kedves Charlie O'Brian: nem a csöves erőlködőtől kell beszarni hanem a proac-tól de gondolom nem sokat mond a neve

egyébként meg nem tudok az alapoktól felépített választ adni a kérdésre azon kívül, hogy nem szól jól ez a 2 kommersz hangfaltípus, mivel sok év kell hozzá mire eljut az ember oda, hogy tudja mit kell egyáltalán figyelni, ehhez sok tanulás, tapasztalás kell

aki azt írja, hogy "zenére filmre egyaránt" az annyira nincs képben hogy mind1 mit vesz, jó lesz neki

2014. máj. 22. 21:08
 14/26 A kérdező kommentje:
Kedves tököm tudja ki vagy. 2 embert próbálsz kiosztani,de nagyon nem vagy képben. Ha nem tudsz normális választ adni,akkor ne írj ide. Akkor inkább maradj csöndben. a Proac hangfalakról már hallottam,és bármennyire is dícséred,nem mondom hogy rossz kritikát kaptak,de a koruk és még nagyon sok dolog miatt közel sem vehetik fel a versenyt egy STUDIO szériás Bowers&wilkins-sel. Szóval köszönjük,hogy idejöttél,és megosztottad velünk a hülyeségeidet,de nem erre voltam kíváncsi.
2014. máj. 22. 21:18
 15/26 A kérdező kommentje:
Charlie O'Brian: köszönöm,erre lehet alapozni,amit mondasz,meg kell hallgatnom mindkettőt,az biztos. Nem komolyzenére kell amúgy zene téren,tehát a vízcsobogás tiszta magasak nem mondom hogy halálosan fontosak.
2014. máj. 22. 21:20
 16/26 anonim ***** válasza:
Kedves 43%-os 13-as! Köszönöm, hogy fölvilágosítottál erről. Így van, Spendor, Proac, Harbeth, Usher mind ismeretlen nevek előttem az Altec Lansing, Martin Logan, Magnepan szintén és Audio Note rendszert sem hallottam mint ahogy Tannoy régi dual concentric-et sem... :)
2014. máj. 22. 21:29
 17/26 anonim ***** válasza:

13-ra továbbá:

"Kedves Charlie O'Brian: nem a csöves erőlködőtől kell beszarni hanem a proac-tól de gondolom nem sokat mond a neve "

Szóval most a Proac-tól "be kell s z a r n o m", az Ön szavaival élve... Sajnos nem tud olyan hangrendszert említeni, sőt mutatni sem, amivel ezt elérné.

2014. máj. 22. 21:37
 18/26 anonim ***** válasza:

"Altec Lansing"

hú baz

ez kemény volt

azt hittem értesz hozzá legalább egy kicsit

na sok sikert, okosítsátok egymást

2014. máj. 22. 21:41
 19/26 anonim ***** válasza:
Természetesen a régi, legendás Altec-re gondoltam (VOTT sorozat pl...), nem a mai számítógépesre... Mondjuk megértem, ha egy Proac tulajdonos(!) nem ereszkedik le hozzánk.
2014. máj. 22. 22:02
 20/26 anonim ***** válasza:
18-ra. Azt gondolom, hogy az a "kemény", ha valaki, aki hangtechnikáról beszél, fogalma sincs arról, hogy mit jelent az Altec Lansing...(=nincs tisztában a cég múltjával)... Továbbá, ha a hangfal(!) kifejezést használja, én elnézem amatőröknek, de egy Proac(!) tulajdonostól elvárnám minimum a megfelelő kifejezések használatát.
2014. máj. 22. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!