A CD és DVD lemezek kifognak menni a divatból?
Figyelt kérdés
2014. máj. 15. 17:31
2/5 anonim válasza:
Az előző válaszolóval értek egyet!
Pl. én már vagy 2 éve nem használok sem DVD sem CD lemezt + amúgy is csak 10-15 évet bír egy lemez utána már adatvesztés esete forog fent.
3/5 anonim válasza:
Nem értem, mégis miért kellett kiemelni a kérdést?
Kaptál már választ.
4/5 anonim válasza:
persze... ahogy a video is kiment, pedig milyen zsir ksi kazettaim voltak:D:D az oroszlankiralyt mar a tesom meg se tudta nezni:S meg olyan jo emlekek voltak azon is, pl amikor megkaptam a harry potter 1,2-4 es azt se tudtam meg, hogy mi az. bocs az offért
5/5 DaemonX válasza:
Nem tudom, ki az az őrült, aki CD-ket használ, mikor én már kb 10 éve se használtam CD-ket, mert már akkor ugyanolyan áron lehetett DVD-t venni, ami 5x akkora kapacitással bírt. De már DVD-t se használok évek óta, mert mi a fenének. Blu-Rayre még nem tértem át, bár itt a PS4. Külső adathordozó a legjobb. Vagy ja, ha már haladni kell a korral, akkor BR.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!