Milyen laptopot vegyen egy építészmérnök?
Olyan laptopot keresek ami jó egy építészmérnöknek.
Nagy képernyő / gyorsaság / archicad futtatása
Konkrét típust szeretnék kérni.
iOS nem lesz rajta :DDD ( habááár...)
Windows 7-et vagy 8-at bármikor tehetsz rá.. :D
Én ezt vettem, meg vagyok elégedve vele!
Már Bsc-t végzett építészmérnök vagyok. (jelenleg Msc-de ez senkit nem érdekel) :D
Mélységesen egyetértek azzal a hozzászólással, hogy plusz monitorral jól jársz!
A gépet viheted, mutathatod, de otthon, ill. fix helyen dolgozhatsz ennyiért mondjuk 26"-on mint én.
Ez hálás méret, az autocadlite-ban nálam, pont úgy, mint photoshop-ban, de utóbbi téged nem érint.
Az info. tanároddal nem értek egyet, de azt üzenem, szeretem őket, még akkor is, ha nagy előszeretettel próbálnak a szoftver mellett a hardverhez is konyítani! :-) Rajtuk csak a nagytudású rendszergizdák tesznek túl. Ők hiszik, hogy a hálózat kiépítésével, és/vagy felügyeletével, ill. telepítési, és mentési tudásukkal valami fajta hardverguru képzést kaptak. A gyárban viszont tényleg mindenki azt hiszi,így lehet, hogy csak ők beszélik be nekik.
Acer-t ne vegyél! Remélem ez elég konkrét volt, és nem félreérthető. A dell nem rossz, de azért nem esek hasra tőle.
Ne törődj az oprendszerrel! Az amin nincs, annak nincs benne az árában. Ne vegyél annyiért ott Win 8-at. Sőt, ott gépet sem, ahol ennyiért adnák, és ezt.
Tudom, sok vitát szülhet, de szerintem maradj a win 7-nél, mert a tanulás, és a munka programjait neked futtatnod kell, teljes biztonságban, maximális kompatibilitással. Éppen ezért célszerű venned egy külső merevlemezt is, és ha dolgozol, akkor ments is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!