Traktor 2 kérdése:

Milyen laptopot vegyen egy építészmérnök?

Figyelt kérdés

Olyan laptopot keresek ami jó egy építészmérnöknek.

Nagy képernyő / gyorsaság / archicad futtatása

Konkrét típust szeretnék kérni.

2014. máj. 12. 19:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

iOS nem lesz rajta :DDD ( habááár...)

Windows 7-et vagy 8-at bármikor tehetsz rá.. :D

2014. máj. 12. 21:45
 12/18 A kérdező kommentje:
Azt írja hogy 32 000 ft plussz ért lehet kérni windows 8 al ...
2014. máj. 12. 21:53
 13/18 A kérdező kommentje:

[link]

EZ A hp hogy tetszik nektek?

2014. máj. 12. 22:28
 14/18 anonim ***** válasza:
Pavilion consumer gép, és sajnos találkoztam már olyannal (igaz, 5 éve), ahol olyan ócska volt a hűtés, hogy nyáron hűtőpad nélkül lekapcsolt, pedig nem is volt agyonterhelve, és viszonylag új (pár hónapos) gépről volt szó.
2014. máj. 12. 22:32
 15/18 anonim ***** válasza:
dell 5537 vidikártyája oda veri kb 10%-al
2014. máj. 12. 23:10
 16/18 anonim válasza:

[link]

Én ezt vettem, meg vagyok elégedve vele!

Már Bsc-t végzett építészmérnök vagyok. (jelenleg Msc-de ez senkit nem érdekel) :D

2014. máj. 21. 21:56
 17/18 anonim ***** válasza:

Mélységesen egyetértek azzal a hozzászólással, hogy plusz monitorral jól jársz!

A gépet viheted, mutathatod, de otthon, ill. fix helyen dolgozhatsz ennyiért mondjuk 26"-on mint én.

Ez hálás méret, az autocadlite-ban nálam, pont úgy, mint photoshop-ban, de utóbbi téged nem érint.

Az info. tanároddal nem értek egyet, de azt üzenem, szeretem őket, még akkor is, ha nagy előszeretettel próbálnak a szoftver mellett a hardverhez is konyítani! :-) Rajtuk csak a nagytudású rendszergizdák tesznek túl. Ők hiszik, hogy a hálózat kiépítésével, és/vagy felügyeletével, ill. telepítési, és mentési tudásukkal valami fajta hardverguru képzést kaptak. A gyárban viszont tényleg mindenki azt hiszi,így lehet, hogy csak ők beszélik be nekik.

Acer-t ne vegyél! Remélem ez elég konkrét volt, és nem félreérthető. A dell nem rossz, de azért nem esek hasra tőle.

Ne törődj az oprendszerrel! Az amin nincs, annak nincs benne az árában. Ne vegyél annyiért ott Win 8-at. Sőt, ott gépet sem, ahol ennyiért adnák, és ezt.

Tudom, sok vitát szülhet, de szerintem maradj a win 7-nél, mert a tanulás, és a munka programjait neked futtatnod kell, teljes biztonságban, maximális kompatibilitással. Éppen ezért célszerű venned egy külső merevlemezt is, és ha dolgozol, akkor ments is!

2014. szept. 19. 02:39
 18/18 anonim válasza:
A photoshop nagyon is érint egy építészmérnök hallgatót. :)
2014. szept. 19. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!