Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van valakinek ilyen házimozija?

Van valakinek ilyen házimozija?

Figyelt kérdés

[link]

Véleményetek róla?

2009. dec. 26. 23:59
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Semmi értelme az ilyen kis szaroknak mert csúnyán és hallkan szólnak

két hangfalal és egy erősítővel sokkal jobban jársz

2009. dec. 27. 00:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg az előttem szóló egy paraszt!

És szerintem jó a dolog!

2009. dec. 27. 00:39
 3/6 anonim ***** válasza:
akkor is csúnyán szól nem is bírom meghalgatni az ilyen szarokat...
2009. dec. 27. 00:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát le írás alapján azért anyira nem rossz .... Nem tom mit kell itt játszani az okoskát hogy szar meg hogy szarúl szól ... kinek mire van igénye, ha scak filmet nézni meg zenét hallgatni akkor tőkéletes ha arra is kell hogy a szomszédot ki idegeld arra meg kevés ... Mert mi a halk egy 15 m2 es szobába sztem teljesen jó... Mondom ezt úgy hogy egy 4*150W kimenő teljesítményű erősítő van a szobámban 4 hangfalal ami bírja is egy 22 m2 szobába de telejesen felesleges mert hogy ha felnyomom maxra akkor már réggen rossz nekem is... Szal ha nem vagy megalomán akkor tökéletes ez is :)

üdv,

Attila

2009. dec. 27. 03:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát le írás alapján azért anyira nem rossz .... Nem tom mit kell itt játszani az okoskát hogy szar meg hogy szarúl szól ... kinek mire van igénye, ha scak filmet nézni meg zenét hallgatni akkor tőkéletes ha arra is kell hogy a szomszédot ki idegeld arra meg kevés ... Mert mi a halk egy 15 m2 es szobába sztem teljesen jó... Mondom ezt úgy hogy egy 4*150W kimenő teljesítményű erősítő van a szobámban 4 hangfalal ami bírja is egy 22 m2 szobába de telejesen felesleges mert hogy ha felnyomom maxra akkor már réggen rossz nekem is... Szal ha nem
2009. dec. 27. 03:05
 6/6 anonim ***** válasza:
azért elég tré h mindenki a wattokkal van elszállva, loszart nem érsz a "2 kilowattoddat" 80 decibeles érzékenységgel.. első komment mellett állok én is, inkább egy FÁBÓL készitett hangfalpár..
2009. dec. 28. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!