Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek milyen egy Gemini...

Szerintetek milyen egy Gemini CDMP-7000?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy Gemini CDMP-7000-ret venni. Mit tudtok róla mondani? Megbízható márka a Gemini? Esetleg van valakinek ilyenje? Ha igen, milyen?

Vagy tudtok valami jobbat ajánlani, hasonló áron?

2014. máj. 3. 18:13
 1/3 anonim ***** válasza:

ennyiért Native intruments, Pioneer, stb

ezek az új geminik inkább koppintások cska.

2014. máj. 3. 22:10
 2/3 anonim válasza:

A Gemini cuccok sajnos nem a minőségükről híresek, de ezzel a kontrollerrel/cd játszóval nincs tapasztalatom.

De ahogy az árát nézem, nem sok kéne már egy Pioneer XDJ R1-hez.

Viszont például az R1-et nem szokták szeretni azért, mert megbízhatatlan, annak ellenére, hogy a Pio. termékek nagy része a megbízhatóságáról híres. Nem tudom, hogy a Gemini meg tudott-e küzdeni azzal a problémával, hogy egy ekkora eszközbe mindent belesűrítsenek, de úgy sejtem hogy nem. Ha tudsz angolul akkor jó lenne pár fórumot elolvasnod, vagy talán magyar oldalakon is vannak már vélemények a Geminiről, ill. a Pioneerről.

Én a helyedben keresnék egy pár használt CDJ 400-ast (200 e. körül szoktak menni), és hozzá egy keverőt, ezeknek ki kell jönniük egy új Gemini árából. A CDJ 400-nak annyi hátránya van a CDMP-7000-hez képest, hogy a képernyő csak egy soros, így nehezebb böngészni a zenék között ha pendriveot használsz.

Egyébként ha nem fontos, hogy kontrollerként és egyben cd-játszóként is lehessen használni, akkor jóval olcsóbban meg lehet úszni. Viszont még mindig a CDJ-400-as a legolcsóbb Pioneer, ami pendriveot is kezel.

Remélem tudtam segíteni valamit!

2014. máj. 13. 10:41
 3/3 anonim válasza:
Ja és használt dolgokat csakis személyesen szabad venni kipróbálás után, mert különben csúnyán bele lehet futni hibás készülékekbe!
2014. máj. 13. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!