Gemini CNTRL 7 vagy Numark MixTrack Pro?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy D.J. Computert. Melyik érné meg jobban, melyik a tartósabb, esetleg mit ajánlanátok? A pénzkeret maximum 100 rugó. itt van link
Gemini: [link]
Numark: [link]
2012. márc. 27. 00:26
1/2 Ovrvosiszaki válasza:
Szia, szerintem a Numark MixTrack Pro-t érdemesebb megvenned, más kontrollerekhez képes az az előnye hogy van benne beépített hangkártya. Egyébként nekem is mixtrack prom-m van és tökéletesen elégedett vagyok vele. Bár én csak itthonra használom ezt, és esetleg szülinapok, névnapok ünneplésekor.
2/2 mr z99 válasza:
Mix track prot ne vegyél!Nem valami jó minőségű benne a hangkari.inkább a Mix track és egy Lexicon Alpha vagy egy Alesis io 2 hang kari.Ez így kb. 77000Ft és még lesz egy Cubase le 4 zeneszerkesztő progid.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!