A Denon Hp-700 jó fejhallgató?
A Denon HP 700 egy remek fejhallgató. Megjegyzem, meg is kérik az árát.
Boldog karácsonyt neked is!
Nekem van egy, zenehallgatásra használom, illetve néha keveréshez. Nagyon komoly, minőségi darab. Bőr, meg minden, kényelmes, plusz teljes füles, szóval a külső zajok nem igazán zavarnak (de DJ fülesnél ez alap kell, hogy legyen) A hangzása kiegyensúlyozott, szóval, ha a Beats füles az etalon, akkor ez nem fog annyira tetszeni. A közepek, de leginkább a magasak valami úgy szólnak, hogy néha olyan, mintha élőben hallgatnád a zenét. Ma néztem pont médiamárktban a fejhallgatókat és hangzásra nem sok verte...(persze a 2-300 ezres "nagytesói" azért igen :D:D)
Ahogy mondtam inkább zenehallgatáshoz használom, a tapasztalataim a következők: rock, reggae, klasszikus zene, metál zseniálisan szól rajta, főleg FLAC formátumban odab*sz nagyon! :) Dubstep is jó, de itt már inkább számfüggő, néhol kevés a basszus (EQ sokszor tud rajta segíteni), electro-t annyira nem hallgatok, csak pár számot, de átlagban adja. Keveréshez tökéletes, mert baromi kiegyensúlyozott. :) Igazából nem tudok róla rosszat mondani, csak azt, h k*va nagy, plusz a telefonzsinór-kábel zavaró, ha utcán hallgatsz vele zenét. Egy negatívuma azért van: az ára... De ennyiért nem igazán találsz jobbat, hasonlót viszont igen.
Amúgy most gondolkodom rajta, hogy anyagi okok miatt el kéne adnom és lecserélnem egy kisebbre, hordozhatóbbra, na meg OLCSÓBBRA szóval, ha érdekel, írj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!