5.1 es fejhallgató szervíz?
Figyelt kérdés
Sharkoon X Tatic fejhallgatómat szeretném szervizbe vinni, fogalmam nincsen honnan rendeltem anno, egy papírja sincs meg. Néhány hangszóró nem szól benne, valami a kábellel van, szerintem megszakadt, mivel elég gány módon csatlakozik a fejesbe. Valaki tudna egy szervízboltot vagy szaküzletet ahol ilyenekkel foglalkoznak? Nógrádmegyében, vagy végső esetben Budapesten.2011. okt. 6. 21:59
1/7 anonim válasza:
Amúgy ezekkel a Sharkoon X Tactic csak a baj van úgy látom! Sajnos az én fejhallgatóm is tönkre ment a magas hangoknál recseg, ezért küldtük szervizbe de azt külföldre vitték 1 hónap mire vissza jön! :/
2/7 A kérdező kommentje:
Hát ja eléggé felpumpálta az agyamat, hogy 2 hónap után baj volt vele. 24 000 ért vettem anno, azért ilyen árért az ember többet várt....remélem valaki csak ismer ilyen szervizhelyet mo.-on, a fent említett helyekhez közel.
2011. okt. 7. 14:25
3/7 anonim válasza:
5.1-es fejhallgató? Mire jó az? Elvégre két füled van, nem? Egy jó fejhallgatóval és egy jó audio rendszerrel iszonyat jó térhatást lehet elérni. Egyszerűen nem értem, hogy lehet egy ilyennek létjogosultsága.
4/7 A kérdező kommentje:
2 füled van, mégis van térhallásod, legalábbis normális embernek. 5.1 es fejes igencsak jól szuperál játékokkal, filmekkel. Zenéhez egy jó téljesítményű sztereo természetesen inkább való. Mind1, a kérdésem még mindig adott, mivel azóta sem sikerült megcsináltatnom -_-.
2011. nov. 6. 23:37
5/7 anonim válasza:
A térhatást a hangok a talajról, a vállról és a törzsről való visszaverődéséből állapítja meg az agy. De ezeket a dolgokat már teljesen jól algoritmizálták, így nem kell valódi térben elhejezett hangrendszert kiépíteni, mert egy szoftver képes ezeket a visszaverődéseket legenerálni. Magyarán egy sztereó fülessel meg tudod különböztetni, ha valami előtted, mögötted, fölötted, esetleg alattad szólal meg.
6/7 A kérdező kommentje:
Van különbség mikor az orgazmust színlelik és valódi.
2011. nov. 12. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!