PSP flashelés itthon lehetséges?
Sziasztok!
Nekem 2004-es piano balck psp-m van és 4.valahányról fel lett rakva 5.03-ra és m33-6 al lett flashelve és a képeknél lett egy chickHEN mappa ahol lehet megcsinálni ha resetel és a game mappában is van egy cfw 3.50 és mondták nekem hogy wifi-vel tegyem feljebb a verziót fel is raktam 6.20-ra de eltűnt a flashelés és szeretném újra kifalselni de nem tudom hogy kell pls segítsetek!
Honnan tudom hányas verziót kell feltenni?
A System information-be tudom megnézni hogy version 6.38
Ennyi mást nem találok. Mit kezdjek vele, mit kéne letöltenem?
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Amire szükséged van:
- memóriakártya, psp, pc/laptop, internet
- programcsomagom: [link]
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&PSP flashelés:
0. elsőnek meg kell nézni, hogy milyen verziójú rendszer van rajta, amit a „Settings-->System Settings-->System information”. Ha a System Software „version 6.60” akkor kihagyhatod az 1. lépést és mehetsz a 2.-ra, ha nem ennyi akkor menj az 1. lépésre.
1. Menj be a „Setting-->System Update” és kövessétek a lépéseket.
2. Rakd fel a mellékelt fájlokat a memórikártyára az előre megadott mappákba.
3. Ha felmásoltad, a PSP-n menj be a „Game-->Memory stick” és nyisd meg a PRO Update-et, majd nyomd meg az X-et, ezután ha jó akkor olyan sorokat fog kiírni amik úgy indulnak, hogy „writing”.
4. Ezután a PRO Flasher-t és a PRO Update-t letörölheted azokra nincs már szükség.
5. Ha teljesen kikpacsolt a PSP és nem látod a játékokat akkor menj a „Game-->Memory Stick”-be és indítsd el a PRO Fastrecovery-t
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
És kész. Sok szerencsét. Ahhoz, hogy elrontsd a PSP-d nagyon butának kell lenned.
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!