Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » PSP flashelés itthon lehetséges?

PSP flashelés itthon lehetséges?

Figyelt kérdés
Vettem egy psp slimet (2004) és CFW van rajta 3.81 (azthiszem) És felszeretném rakni a 5.50 gen d2-őt magyarítva.Tudna nekem valaki segíteni miként tudom ezt megcsinálni itthon házilag lehetőleg úgy hogy ne szálljon el a psp.Ne küldjetek psphungrary-s linket mert nem találtam rajta(vagy ha valakinek konkrét linkje van az jöhet)
2009. dec. 22. 19:47
1 2 3 4
 31/37 anonim válasza:

Sziasztok!

Nekem 2004-es piano balck psp-m van és 4.valahányról fel lett rakva 5.03-ra és m33-6 al lett flashelve és a képeknél lett egy chickHEN mappa ahol lehet megcsinálni ha resetel és a game mappában is van egy cfw 3.50 és mondták nekem hogy wifi-vel tegyem feljebb a verziót fel is raktam 6.20-ra de eltűnt a flashelés és szeretném újra kifalselni de nem tudom hogy kell pls segítsetek!

2010. jún. 7. 19:27
 32/37 A kérdező kommentje:
szerintem ezt a psp-t mostmár bebuktad mert azt már pandorázni sem lehet.
2010. jún. 7. 21:14
 33/37 anonim válasza:
ha ezt letöltöm akkor flashelt lessz alaból avyg azt meg kell csinálni avyg mi van? :O én nem naon konyítok ehez de van 1 játék ami nem indul 3.71 M33-an ezért szeretném frissíteni a szoftvrét de nem tudom hgy kell és nem is anygon merem mert aztán nem tudom kiflaselni!
2010. júl. 8. 13:53
 34/37 Andris3333 válasza:
és az 5.70 flasen is futnak a játékok?
2010. dec. 1. 14:49
 35/37 anonim válasza:

Honnan tudom hányas verziót kell feltenni?

A System information-be tudom megnézni hogy version 6.38

Ennyi mást nem találok. Mit kezdjek vele, mit kéne letöltenem?

2011. jún. 22. 20:31
 36/37 anonim válasza:

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Amire szükséged van:

- memóriakártya, psp, pc/laptop, internet

- programcsomagom: [link]

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&PSP flashelés:

0. elsőnek meg kell nézni, hogy milyen verziójú rendszer van rajta, amit a „Settings-->System Settings-->System information”. Ha a System Software „version 6.60” akkor kihagyhatod az 1. lépést és mehetsz a 2.-ra, ha nem ennyi akkor menj az 1. lépésre.

[link]

[link]

[link]

1. Menj be a „Setting-->System Update” és kövessétek a lépéseket.

[link]

2. Rakd fel a mellékelt fájlokat a memórikártyára az előre megadott mappákba.

3. Ha felmásoltad, a PSP-n menj be a „Game-->Memory stick” és nyisd meg a PRO Update-et, majd nyomd meg az X-et, ezután ha jó akkor olyan sorokat fog kiírni amik úgy indulnak, hogy „writing”.

4. Ezután a PRO Flasher-t és a PRO Update-t letörölheted azokra nincs már szükség.

5. Ha teljesen kikpacsolt a PSP és nem látod a játékokat akkor menj a „Game-->Memory Stick”-be és indítsd el a PRO Fastrecovery-t

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

És kész. Sok szerencsét. Ahhoz, hogy elrontsd a PSP-d nagyon butának kell lenned.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

2012. júl. 6. 20:08
 37/37 arita2005 válasza:
6.00-ás firmware esetében van lehetőség flash-elésre?
2013. márc. 6. 15:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!